Sorminukkeja lapsille: miten tehdä niitä itse ja materiaalit

sorminukkeja Ne ovat hauskoja lelu varten lapset joka myös voimme tehdä helposti kotona. jotkut mielikuvitus ja luovuus Se antaa meille mahdollisuuden saada alkuperäisen tuloksia. Voimme luoda nuket merkkiä kaikenlaiset pienimmille antaa elämän tarinoita ja satuja. Puppets tullut mielenkiintoinen peli siitä hetkestä suunnittelun miten. Katsotaan toteuttaa joitakin yksinkertaisia ​​vinkkejä tehdä mukava sorminukkeja jolla yllättää lasten iltapäivän pelissä. Voit jopa apuanne tehdä läksyjä.

Voimme tehdä nukkeja eri muotoja, värejä ja kokoja. Käytetystä materiaalista ja helpompi työ on huopa, mutta voit myös valita pahvi, paperi, muhkeat. Kun olet valinnut materiaalin väri, vedämme kynällä ääriviivoja merkin. Muista, että sinun täytyy osallistua kahtena kappaleena. Me leikata saksilla pitkin ääriviivat piirustuksen ja liittyi neula ja lanka, tai valkoinen liima jos me valitsimme pahvi.

Tässä vaiheessa, pohja sorminukkeja on valmis. Nyt on vuorossa yksityiskohtia ja erilaisia ​​lisävarusteita, kuten silmien tai viikset, karva tai korvat käyttäen värimarkkereilla, tai yksityiskohtaisemman, liittämällä leikataan kangasta tai pahvista paloja muita värejä. Lisätä ripaus luovuutta, voimme soveltaa muita yksityiskohtia tehty muista materiaaleista, kuten hiusten simuloitu pieniä villaa tai puuvillaa, esimerkiksi, mutta myös hameet, housut tai muita vaatteita pienoismerkeillä paloja kangas tai nauha.

Kun käytetään viimeistä yksityiskohtaa, on aika käyttää sorminukkeja ja tieltä mielikuvituksen lapsia. Kutsumme sinut myös vierailla galleriaan josta löydät paljon ideoita hauskaa sorminukkeja.

Pidät ehkä myös: Käsityöt lapsille decoupage ja toteaa helppo käsitöitä koristella lastenhuoneeseen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 44 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة