Kampaus Ensimmäinen ehtoollinen: Tytöt lyhyet hiukset [KUVAT]

Ensimmäinen ehtoollinen: Kampaus tyttöjen kanssa lyhyet hiukset. Tytöt ovat lyhyet hiukset voi myös paistaa tällainen erityinen päivä niitä. Jos etsit ideoita kampaus tyttöjen lyhyet hiukset, toteaa seuraavaa ideoita. Voit itse tehdä niistä.

Kampaus tyttöjen kanssa lyhyet hiukset, askel askeleelta

Tyttäresi on Bob? Haluat löytää joitakin kampaus ideoita, joita voit katsoa päivänä niiden Ensimmäinen ehtoollinen? Tulee kynä ja paperia, koska selitämme askel askeleelta, miten luoda niitä.

Ensimmäisessä ehdotuksessa bob kampauksen voit aloittaa ensinnäkin, karstaus huipulle hiukset lisää volyymia. Laita se hyvin noudettavaksi poninhäntä. Sitten ottaa lukon toisella puolella, kammata ja laita se takaisin ja sinun aihe tekemällä pieni poninhäntä hyvin pieni tukko toisella puolella.

Tässä esittelemme katsoa minne pitäisi aloittaa, ensin, poiminta hiustupsu keskeltä. Kerää hiukset poninhäntä, pieni purukumia, avaa se ja kuluttaa kaikki hiuksensa.

Toista tämän toiminnan sivuhaarat: tee letti, avaa se siirtää sitä sisällä. Näiden letit täytyy tehdä vinosti niin, että kaksi pysyvät lähellä toisiaan suhteessa väliaineeseen. Lopuksi, laita haarukka parempaa sujeten tai jokin muu lisälaite koristeena.

Kampaus lyhyet hiukset tyttö kihara

Kuka sanoi, että lyhyt kampaus voinut loistaa erikoinen tapahtuma? Seuraava ehdotus, että esitämme lapsesi omalla valo paistaa päivä hänen Ensimmäinen ehtoollinen.

Seuraavana ilme tuomme teille on kampauksen niille tyttöjen kanssa lyhyet kiharat hiukset. Voit tehdä tämän ensin, silitys kaikki hiuksensa ylös ja kun häntä kasvoihin. Sitten kammata hiukset ylös auttamaan sormi, kun haet lakka. Saat hienostuneen varten kukin säie erottaa kärjen ja soveltamalla lakka.

Seuraavana kampauksen että ehdotamme on tarkoitettu niille lapsille keskellä tukka. Sen jälkeen seuraavat näitä yksinkertaisia ​​ohjeita tulee urheilun täydellinen ulkoasun.

Kerää ensin karvat puolelta ja kiinnitä ne nastat päälaen alueella ja lakka levitetään molemmin puolin. Auttaa sormi kerää hiuksia kruunun ja tuoda sitä eteenpäin, niin että hiukset tulee ulos edessä, jättäen hiukset päälaen ja lähtevät takaisin ilmaiseksi. Kiinnittää uudelleen lehtikaali lakkapinnalle alueen vaikutusta hiuslisäke.

Jos etsit enemmän ideoita palvella teitä inspiraation kammata tyttäresi upealla lyhyt ilmeen, älä missaa seuraavat ehdotukset lyhyt kampaus loma tai joitakin parhaista shortsit näyttää kuluneet kuuluisuuksia ja on tullut trendi talvi 2013/2014.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 32 =


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico