Carnival askartelua peruskoulun lapsille

Käsityöt ovat luovuuden lähde lapsille. Lisäksi ne ovat hauskoja. Nyt tulee Carnival, lapset voivat nauttia paljon käsitöitä tehdä kotona tai koulussa. Lapset voivat tehdä omia pukuja, naamioita, köynnökset ja paljon muuta. Täällä näytämme joitakin käsitöitä lapsille karnevaali erittäin helppo tehdä ja hauskaa.

Käsityöt lapsille Carnival

Jos haluat lapset viihdyttivät aikana tai ennen Carnival sitoutumista käsitöitä. lapset voivat luoda omia pukuja, sisustus, meikki ja karnevaali naamioita. Suorittamaan näitä käsitöitä tarvitsevat erilaisia ​​materiaaleja, joita voi ostaa kirjakaupoista ja erikoisliikkeitä.

Viimeistele keiju tai prinsessa puku, pieni talo voi luoda päähineenä. Voit tehdä tämän sinun täytyy tasaisen panta, liimaa, pehmeä karva ja jouset. Liitä hiukset kruunu ja liitä kaksi jousta toisessa päässä (täytyy nousta). Suorittaa kaksi tähteä huovalla. Liitä kaksi tähteä toisessa päässä telakat ja valmiina.

Harlequin Carnival

Piirtäminen Harlequin kynällä musta puhtaalla ja yksinkertaiset linjat. Sitten värillinen tarroja, lapset pitäisi seurata linjat Harlequin ruumiin ja liimaa tarroja. hauskaa, värikäs ja yksinkertainen ajatus.

Maskit Paperilautaset

Muovi levyt voidaan myös tehdä eläinnaamiot tai erittäin hauskat hahmot. Sinun täytyy käyttää keskipitkällä paperilautanen, sitten suorittaa joitakin eyeholes, sitten maalata tempera maalilla ja koristele pahvilla tai muita materiaaleja, luoda merkki, että haluat lapsia. Lapset voivat maalata ja leikata omia maskeja. Jos haluat naamio Paperilautaset eläimet voivat koristelu korvat ja kasvot kortteja tai paloja jääneen lautasen. Pitää maskin sinun täytyy laittaa pehmeä nauha molemmin puolin.

Intian kruunu

Vene on ihanteellinen lapsille, jotka haluavat luoda oman karnevaaliasu. Alkajaisiksi, pieni He tarvitsevat värillinen rakentamisen paperi, sakset ja liimaa. Ensin täytyy mitata päät lasten ja perustuu tämä toimenpide luo grafiikka arkille höyheniä. Pahville piirtää leveä kaistale 10 cm: n (emäs) ja höyhenet voivat olla eri kokoisia 5 tai 7 cm. Sitten olet laskemisesta enemmän höyheniä (tehty värillinen construction paperi) koko kruunun ja haittoja. Lapsilla on hauskaa tehdä omat kruunu Indian / a.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 32


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih