Helppo Virkattu: Opi itse [KUVAT]

Miten oppia tekemään helppo virkata ja yksinkertainen? virkkaus tai virkkaaminen voit hieman käytäntöä kutoa alkaen vaatteet (Huivit, korkit) ja lisäravinteet kotiin (tyynyt, päiväpeitteet) .Lisäksi virkkaa, paitsi että se on luovaa toimintaa, se on myös rentouttavaa. Älä unohda, että sinun täytyy olla kärsivällinen, jos asiat eivät mene ensimmäinen kerta. Nyt olet opettelu virkata, hitaasti ja hyvällä ommel.

Ennen kuin aloitat, pitäisi olla perusasiat materiaaleja, langat ja virkkaa neulominen pistettä.

Jotta asiat virkkaa, ensimmäinen asia on, että materiaali Basic, joita voi ostaa mistä tahansa lyhyttavara tai erikoisuus kauppa.

  • neula virkkaa tai koukku
  • kierre (Voit myös olla kudottu puuvilla, Perle, villaa, jne.)

On olemassa erilaisia ​​neuloja numerointi, niiden paksuudesta riippuen. Riippuen lankana, käytämme suurempi tai pienempi määrä. Neula on kiinnitetty, jos olet oikealla kuten kynää; Jos olet vasenkätinen, kuin veitsi. Toisella kädellä lanka on kiinnitetty.

Seuraava askel on tietää piste tyypit virkkaus ja olennainen symboli ovat edustettuina kuviot:

  • ketjupistoaKaikki työ alkaa tästä, se on ensimmäinen piste. Se on piirretty ympyrä.
  • lowlight: Se ilmoitetaan nauhalla.
  • virkkaus: Sen symboli, piste.
  • kohokohtaA rajat.

Ottaa ensimmäinen piste, pidämme lanka keskisormi ja peukalo vasemman käden ja tehdä silmukka. Ja venyttää lanka, neula oli silmukan takaisin eteen. Toistamme muodostamiseksi wale mennä. Nyt olet virkkaus!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 23 =