Tilkkutäkki pussit helppo: Ideoita ja kuviot [KUVAT]

Jos pidät tilkkutäkki työ ja haluat tehdä oman laukut, in Her Tänään kertoa miten helppoa tilkkutäkki pussit. Seuraa näitä ohjeita ja voit etsiä yhden omaperäinen muotoilu muutaman askeleen, älä missaa kuvagalleria josta löydät ideoita ja kaavoja tilkkutäkki pussit. Löytää ne!

Miten tehdä tilkkutäkki pussiin askel askeleelta

tarvikkeet: Retazos kangas, sideharso levyt, neulat, merkkiaineita kankaat, kartongin, levy, nauha, neula, ompelukone, kierteitys levyt ja sakset.

laatiminenTee ensin peitto neliö, jos olet valinnut tehdä yksinkertainen tilkkutäkki muotoilu, voida ompelu kangas neliöitä eri malleja samankokoisia neliöitä kankaan muihin suurempiin. Hyvä koko pussi voi käsittää välillä 35 ja 40 cm, mikä saa lisätä saumanvaraa 0,5 cm. Rakentaa sitä, sinun täytyy kääntyä yhdessä nastat pieniksi neliöiksi ja liittyä niihin vuorotellen sauma 0,5 senttimetriä.

nyt Leikkaa kangas saattaa takaisin laukkuun tilkkutäkki. Koon tulisi olla sama kuin neliön peitto saat siitä Ensimmäisenä tämän toiminnan korjaustöissä.

sitten liittyy oikeuksia nastat puolin kankaan taakse. Ompele ommel 0,5 senttimetriä puolin. Jätä huippu. Käännä pussin.

Leikkaa kaksi neliöt sideharso samankokoisia kuin peitto neliö, mukaan lukien saumanvaralla. Tee silmukkaa kolmelta puolelta, taita liner ja laita se pussiin. Sitten sammuta yläreuna ja ompelemalla vuorin kädellä.

Pysäyttää luoda lyhyen kahvanauha kauan haluat laukkuun, taitettu puoli takapuoli, tee ommel ulkoreunaan ja takaisin läppä. Lopuksi käsin ommellut suljetut päät ja kiinnityspäästään sisäpuolella yläreuna laukkuun tilkkutäkki.

Helppo tilkkutäkki lompakot

tarvikkeet: 2 kpl ulompi kangas 17 x 11 cm, kaksi kappaletta sisäpinta 17 x 11 cm, 2 kpl vanua tai interline 16 x 10 cm, kaksi kangasta 14 x 7 cm, 4 kpl ulompi kangas ja 3x2cm, vetoketju 14 cm, leikkuri, sääntö perustuu leikkaava lanka vastaamaan sisemmän ja ulomman kankaat ja 30 cm: n bias väri, joka vastaa lompakon.

laatiminenensimmäinen, lyhyt kankaat auttaa leikkuri, sääntö ja leikkaus. Sitten sinun täytyy tehdä sisätaskua taitto kangaskappaleiden 14 x 7 cm. sisäänpäin. Ompelee päät ympäri taittuu turvata se sisällä lompakko.

Nyt korjattu sisätilojen taskut sisäkankaan, keskitys käyttäen sääntöä ja turvata nastat niin, että se ei liiku ommella. sitten, ommella pieniä kankaan reunojen vetoketju, niin, että ne ovat piilossa ja integroitu päällyskangas lopussa. Tehdä tämän, taipuu senttimetri neljään osaan, sijoittamalla vetoketju sisällä pitämällä sitä neulalla. Cose suoraan pin vetoketjun linja. sitten, vetoketju kiinnitetty vanu sekä sisä- ja ulkokäyttöön kankaita. tehdä tämä Taitto pitempi pitkällä sivulla sisemmän ja ulomman kankaat senttimetrin sisäänpäin. nyt rauta ja sijoitettu vanu. Seuraavaksi on telineeseen Pulpos sitten ompelu suora liikkumatta.

Toista sama toimenpide toisella puolella, Nyt taivuttaa taaksepäin, kiinnitetään käyttäen nastat ja ommeltu ympärille. Lopuksi leikataan pois ylimääräinen ja teillä salkkusi tilkkutäkki.

Jos pidät DIY toimintaa ja työn tilkkutäkki, älä unohda vierailla gallerian ideoita ja malleja laukut ja älä menetä näitä artikkeleita denim tilkkutäkki pussit tilkkutäkit miten askel askeleelta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 19 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة