Virkkausohjeita vauvoille: Miten patucos [KUVAT]

Kuinka virkata vauvan tossut. Pidätkö työtä? Sitten seuraava toiminta toivomaa. Täällä tarjoamme opetusohjelman josta löydät miten luoda saapikkaat virkata, askel askeleelta, lapsille.

Booties virkattu, askel askeleelta

tarvikkeet: Ylälanka 4 ja 2,5 värin haluat. Voit myös käyttää useita värejä saavuttaa patucos värikkäin ja alkuperäinen.

Pohjan valmistus, askel

kanssa ketjupistoa nämä linkit, jotka ovat välttämättömiä pituus vauva. Tarkoittaa pitkät toisen linkin piste laskenta neulasta. Sitten 8/2 pitkät enemmän pisteitä, ja viimeinen lenkki, palkki 3/2 korkea pistettä.

että toinen kierros, käynnistyy kaksi harjataitteisiin jo lasketaan keskipitkän kohokohta, ja samassa paikassa, jossa teit harjanteet, nousee keskimäärin kohokohta.

tekee edelleen 8/2 kohokohtia ja sitten tehdä kaksi puoli kohokohtia seuraavat kolme seikkaa. Sitten jäljittää 8/2 pistettä. Tee nyt kaksi tarkoittaa kohokohtia kaksi viimeistä pistettä ja sulkeutuu kääpiö pisteen toisella wale alkua sylissä.

saavutti kolmas kierros. Hissit kaksi harjut ja tehdä keskipitkän kohokohta samassa paikassa teit harjuja. Kohdassa se tuottaa kaksi tarkoittaa korkeita pisteitä ja sitten korkean enemmän pisteitä 9/2 ja suorittaa kaksi tarkoittaa korkeita pisteitä seuraavien kuuden pistettä. Kun olet valmis, tee 9/2 pistettä.

Lopuksi, mene kahta tapaa kohokohtia kaksi viimeistä pistettä ja sulkee kierroksen kääpiö pisteen toisella wale teit aluksi.

Making yläosassa patucos

Huipulle, ja neljäs kierros, luo kaksi harjut ja suorittaa 38/2 korkeita kohtia, eli koko kengän. Kun sinulla on se, sulkee kierroksen kääpiö piste Toisessa wale alkua sylissä.

että viidennen kierroksen, hissit kaksi harjanteet ja suorittaa 10/2 korkea pistettä. Seuraavaksi punoo kahta tapaa korkeita pisteitä 10 kertaa. Lopuissa 7 pistettä jälleen 7/2 kohokohtia.

Lopuksi, luo kääpiö pisteen toisella linkkiä home wale.

Saavuimme kuudes kierros. Kaksi harjut ja kestää 10 pistettä, kohokohtia 10/2. Kutoo kaksi välineet korkeita pisteitä viisi kertaa ja näin lopulta edessä bootie. Nyt suorittaa 7/2 korkeita pisteitä ja sulkee kierroksen kääpiö pisteen toisella wale joka on jäljitetty alussa.

seitsemäs kierros. Hän viimeistelee oikea jalka ja vasen jalka. Tätä varten alkavat ketju ja niputtaa 8 alamäet. Luoda kengänpaulaa 14 tuottaa ketjuna. Kun saat valmis, tee alimmillaan yhdeksännessä linkin neulasta laskenta ja viisi alhainen pistettä ylöspäin alkuun ketjupistoa. Close Ketjutikki kanssa alimmillaan ensimmäisen alhaisimmillaan asetelmasta. Seuraavaksi tee alimmillaan samassa kohdassa, jossa alkaa tehdä vyö. 13 suorittaa mataliin kohtiin kengän ympärille sulkea takaisin.

Nyt on vuorossa oikea jalka. Tehdä ketjun ja 17 matalat. Osuu alhaisimmillaan seuraavassa vaiheessa jopa 14 silmukkaketjuja ja toista kohta 10. sulkemiseksi Sisäsukan voit luoda esimerkiksi joitakin alkuperäisiä kukkanapit kukka. Tehdä niin, tee ketjun 4 ja sulkeutuu kääpiö piste ensimmäiseen linkkiä. Sillä terälehtiä, tehdä ketjun ommel, kohokohta, ketju ja lukitse alhaisimmillaan. Toista 5 kertaa ja leikkaa johdot patucos ompelemalla.

Lopuksi kukkia ja vuotia ommeltu kierteet tähteet.

Haluatko löytää uusia käsitöitä virkkaa? Näin luodaan rannerenkaita virkkaa, virkkaa doilies, virkkaa kukkia tai esimerkiksi nämä korvakorut kauniit virkkaus ja kangasta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer