Kuinka tehdä joulukuusi tilkkutäkki [KUVAT]

Joulu Työ: Kuinka tehdä joulukuusi tilkkutäkki. Kyllästynyt perinteisen joulukuusi? Esitämme vaihtoehtoinen jouluksi 2014: Joulukuusi tilkkutäkki. Opi luomaan sitä!

Monissa muissa tilanteissa olemme keskittyneet eri tilkkutäkki työ kuten pöytäliinat tilkkutäkki, tilkkutäkki peittoja, tilkkutäkki miten tehdä laukkuja tai esimerkiksi, tilkkutäkki paitoja. Mutta nyt, näytämme, miten voit luoda tilkkutäkki joulukuusi ilman neuloja. Älä missaa ensi opetusohjelma!

Nyt on aika alkaa koota joulukuusi tilkkutäkki. Ensimmäinen, aseta ensimmäinen kolmion pohjan kartion niin, että se työntyy hieman kiinnitys. Kiinnitä se nastat putoamisen estämiseksi. Sitten sinun täytyy asettaa toisen kolmion keskustasta ensimmäisen neliön toisesta päästään. Jatkuvat loppuun ensimmäisen rivin puun.

Kun olet suorittanut eturivissä on aika aloittaa toisen rivin. Tehdä tämän, täytyy toimia sen ja seuraavassa samalla tavalla, sijoittamalla ensimmäinen rivi kunkin kolmion noin 1,5 cm edellisen rivin.

Kun olet täyttänyt kaikki rivit tilkkutäkki puu on vuoro toimia alkuun Tämän yksinkertaisen jouluna veneet. Voit tehdä tämän, ota kolmion ja taita. Helpottaa työtä voit auttaa tappi pitää kahden pisteen kolmion.

Kangas koostumus täytyy kattaa puolet esittää osan löysi kartio, kun taas muiden koostumusten vihreä kangas te kattaa toinen puoli päällekkäin sen sivussa contrario.De näin, olette onnistuneet saattamaan puun joulun sekamelska käyttämättä yksi neula.

Nyt jos haluat koristella voit ommella koristenapit joulun kuviot antaa hieman enemmän värikäs ja täydentää teidän puu. Kun kyseessä on tähti merkitsee kuvio kaksi kappaletta kultaa liinalla ja pala akryyli boata. Ompelee kolme kerrosta siksak pisteen tähän laitteeseen kultalangoin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =