Virkattu vauva saappaat: askel askeleelta opetusohjelma [Kuvat]

Virkkaa vauvan kengät, askel askeleelta. Haluatko tietää, miten neuloa vauva saapikkaat itse? Täällä tarjoamme yksinkertainen opetusohjelma, mukana alkuperäisiä malleja ja kuvioita, niin että et.

Vaikka muissa yhteyksissä olemme tienneet, miten luoda muita virkattu vauvan joukossa, jotka ovat oppineet tekemään saapikkaat Virkkaa vauva, alkuperäinen nukkeja virkkaa lapsille tai jopa pelipaidat virkkaa, niin tarjoamme uusia ideoita. Tällä kertaa näytämme miten virkata tossut muutaman askeleen. Huomio!

Seuraavaksi punoo kaksi puoli pistettä viimeisessä merkkijonon, joka on piste, jossa ensimmäinen keskipiste tehty. Nyt kutoo ensimmäinen askel keskipiste ja merkkijono pisteen. Tämän seurauksena sinulla on soikea. Jatkuu sitten, kudonta noin kaksi kierrosta, joten kolme keskipisteitä keskellä kolmen viimeisen keskipisteet teit edellisellä kierroksella. Jo siis ainoa ja bootie valmiiden virkattu vauvoille.

Nyt siirrymme puolelle bootie. Kudonta keskipiste jokaisessa keskipiste kunnes käynnistys saavuttaessa syvyyden 4 cm. Siihen mennessä osapuolet ovat suorittaneet boot virkata.

Sitten on aika työskennellä capellada. Voit tehdä tämän, punoo keskikohdassa puolelta toiselle ja kierroksia olet tehnyt aiemmin. Voit tehdä tämän, aloita keskipisteen toisella puolella ja sitten ne yhdistetään vastakkaisella puolella viimeisen pisteen. Edelleen mennä edestakaisin alueen sormien Sisäsukan, joten viimeksi pistettä kummallakin puolella liittyä työhön. Lopeta, kun olet kattoi kaksi kolmasosaa soikea.

Nyt on aika luoda nilkan pyöröneuleeseen pisteistä teit sen yläpuolelle ja kantapää. Kudonta jatkuu keskipisteitä ympäri boot virkkaa on halutulla korkeudella.

Lopuksi, ja ainoastaan ​​vähentää koriste osa tästä työstä, jos pidät siitä. Voit esimerkiksi koristella saappaat seisoo toe hänen boot yhtä kudottu virkata, kukka asettamalla simuloitu johdot, nauhoja tai painikkeita.

Jos pidit ehdotustamme, älä missaa kuvagalleria, että olemme valmiina teitä jossa huomaat lukuisia malleja ja malleja virkata vauvan saappaat voit toimia esimerkkinä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer