Virkkausohjeita: Jersey vauva askel [KUVAT]

Virkkausohjeita: Jersey Vauva askel askeleelta. Kukaan vauvat näyttävät kaikenlaista vaatteita, mutta ennen kaikkea ne, jotka ovat kotitekoisia. tehdä vauvanvaatteita kotona vanhene ja yleensä ne ovat vastaanottajia useimpien vaatteiden kudonta aikuisia. Huivit, neuleet, takit... näyttää siltä, ​​että kaikki on paremmin, jos me kutoa koko "mini". Jos haluat päästä alkuun tekniikoita virkata neulonta vaatteita vauvalle, annamme sinulle ohjeita, joita tarvitaan virkkaa jersey helppo ja yksinkertainen tapa pienimmille tai pienin talo on ihana hänen kanssaan.

virkkaa tai virkkaa Se on tekniikka, joka on noussut viime aikoina ja on vähemmän isoäidit jotka neuloa lapsenlapset ja äidit ovat liittyneet tähän muokattuja.

Vauvan vaatteita saatu virkattu on yleensä yksi tärkeimmistä kannustimista aloittelijoille alalla. Tässä ovat vaiheet luoda jersey alkaen perusasiat virkata.

  1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on ottaa hyvin toimenpide Lapsen että Jerseyn tulee.
  2. Kun aseistettu neula ja lanka sinun pitäisi alkaa tehdä pisteiden määrä tarvitaan taakse Jerseyn ja tehdä rivien kattamiseksi tarvittava taka-.
  3. alkaa etuosa kohdat rajoitettaisiin. Tee sama kuin edellisessä osassa.
  4. Keskustasta etukappaleen, virkkaa neuloa puoli mitta niska. Toista selässä. Pärjäät kaulan reikä.
  5. varten hihat, must ketjuttaa pisteiden määrä tarvitaan kattamaan pituutta kehän haluamasi holkin ja kussakin rivissä, mene lisäämällä piste. Jatka kunnes tulet haluttuun pituuteen, vaan kasvaa vain pisteitä, kunnes olet 10% enemmän kuin aloitit.
  6. Ompelee edessä vieressä takana on olkasaumat.
  7. Ommeltu edessä ja takana vaatteen hihojen.
  8. Ompele hihasaumat ja sivuilta Jersey kehon.

Sinulla on Jersey. Jos haluat olla enemmän perisynti, että kohta on monimutkainen, leikkii väreillä ja lisäravinteet kuten jouset, koristeet ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 68


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer