Kuinka virkata kaktus: Ideoita ja esikuvien

Virkkaa on muodikasta, eikä ihme, kun otetaan huomioon alkuperäiset luomukset voimme neuloa hieman luovuutta ja taitoa. Kuten me otetaan käytännössä voimme luoda omia malleja, Sekä vaatekaappi sisustaa taloa. Kuten jotkut alkuperäiset tiedot virkkaa kaktus, voimme sijoittaa pieneen kukkaruukkuja, laittaa väriä joka puolella talon. Hauska tapa luoda pieni puutarha ja ennen kaikkea, rohkaista koristelu huone. Ne ovat myös mukava lahja.

Katsotaan sitten miten kutoa virkkaa kaktus helpolla tavalla ja yhdistetään puuvillalangat. tarvikkeet Tarvitsemme puuvillaa tai villaa hieno ruskea ja vihreä, virkkaa neula (numero 3.5), ja kierre sakset. Meillä on myös oltava potin, tietää, mitä halkaisija ja tekevät pohjan kaktus. Se on parasta aloittaa cactus pieni potin 5-6 cm.

Virkkaa Cactus vaihe

Aloitamme kudonta Taikasormus kuusi pistettä vihreillä säiettä. Ensimmäisellä kierroksella, kussakin pisteessä kutoa kasvoi ja oli 12 pistettä lopussa käännöksen. Toisella kierroksella, alhainen kudos ja kasvoi ja oli 18 pistettä. Kolmannella kierroksella, meillä neulo kaksi matalaa pistettä ja se kasvoi 24 pistettä. Sitten kutoa 10 kierrosta matalasta pistettä, ja takaa numero 14 alkaa laskea. Siten, kutoa 2 matalat ja laski pisteistä, ja toista seuraavan kierroksen. Kierroksella 16, vähennämme sulkea kaktus.

Seuraava asia meidän neuloa on pohja tai maa kaktus, ruskea väri. Aloitimme kudonta Taikasormus 6 pistettä. Ensimmäisellä kierroksella, kudos kasvaa jokaisen pisteen 12 pistettä. Toisella kierroksella, kutoa alhainen ja kasvu (18 pistettä). Kolmannella kierroksella, meillä neulo kaksi matalaa pistettä ja kasvua (24 pistettä). Neljännellä kierroksella, me neulo 3 matalat ja kasvu (30 pistettä).

Nyt meillä on vain yhdistää molemmin puolin neula ja lanka ja soveltamalla joitakin liimaa pohjalle maan kaktus kiinni potin. Täydentää tätä, voimme lisätä päälle kaktus kukkia kudottu virkata. Ja valmis koristella tai lahjoittaa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Hedelmät virkkaa: virkkaa käsitöitä ja selvittää, miten virkata laatikot askel askeleelta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo