Perusteet virkataan trapillo [KUVAT]

Miten kutoa trapillo: perusteet. Vieläkään tiedä tekniikka trapillo? Tämä on muunnelma virkkaamalla, sitten esittää. Täällä selitämme miten kutoa joitakin yksinkertaisimpia malleja. Huomioi seuraavista kuvioista, vapaa trapillo!

Trapillo on toinen muunnelma virkattu. Haluatko päästä alkuun tämän tekniikan? sitten selitämme askel askeleelta, miten luoda yksinkertaisia ​​käsitöitä seuraavista kuvioista trapillo. Take merkille!

Pussien trapillo

Tämä yksinkertainen virkkaus esittelemme tarvitaan seuraavat tarvikkeet: Trapillo yksi eri värejä, jotka haluat; virkattu neula ja pussi kahvat.

Kun olet suorittanut pohjan laukkuun, sinun täytyy mennä pyöristys aloittaa korkeutta nostamalla laukkuun. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain jatkaa kudonta wale ympäri ja mennä jopa laukussa, kunnes haluttu koko. Tyvestä voit käyttää yhtä väriä tai käytä, jos haluat, eri sävyjä. Kun olet suorittanut laukku on puolestaan ​​lähettää kahvoihin. He voivat ostaa niitä, tai jos haluat, trapillo tasan.

Loppuun pussin voi, jos haluat, lisätä koriste yksityiskohtia.

Jos olet nauttinut tätä trapillo työtä, niin tarjoamme muuhun toimintaan, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua tekniikkaa trapillo. Take merkille!

Making mattojen eri värejä trapillo

Ensimmäinen, neulominen alkaa Magic Circle ja kohokohta jokaiseen pisteeseen. Sitten vaihtaa väriä ja kudonta jatkuu. Nyt siirrymme ensimmäistä riviä, jossa voit neuloa kaksi kohokohtia ompeleen, ja sitten vaihtaa väriä. Sitten vuorossa toisen rivin. Täällä täytyy kutoa kaksi kohokohtia kussakin pisteessä Kierroksen olet aiemmin kudos, joka kahden pisteen, vaihda langan väriä. Nyt siirrymme kolmanteen riviin. Se kutoo kaksi korkea pistettä kussakin pisteessä edellisellä kierroksella, muuttaa väriä joka kolme pistettä. Saavutti siten, loppuvaiheessa luonnissa omaperäinen ja värikäs matto trapillo. Neljännellä rivillä, neulo kaksi kohokohtia jokaisen paikan edellisellä kierroksella neljä pistettä ja niin sinun täytyy jatkaa loppuun saakka, värin muuttaminen lanka kullakin kierroksella. Lopuksi se nousi kaksi pistettä viisi pistettä, kuusi, jne

Nyt tiedät joitakin perusasioita virkkaus käsitöitä trapillo sitten kehittää toisen miten toimia, kuten esimerkiksi nämä koreja trapillo tai trapillo näitä muita laukkuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 93


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo