Pitkät hameet kuviot: DIY ideoita [KUVAT]

Making mekko, askel askeleelta. Sitten selittää, askel askeleelta, miten ommella oman hameet. Älä jää myös erilainen malleja ja malleja, jotka tuovat sinulle mekko ilmaiseksi.

Haluatko oppia tekemään oman hameita? sitten kerromme, kuinka luoda erilaisia ​​malleja, jotta voit katsoa viimeksi tällä kaudella ja ensi kesänä.

On olemassa monia erilaisia ​​hameet, mistä malleja leimahti hameet, laskostettu, lento- ... Tärkeintä on löytää tekniikka luoda kyseisen mallin hame haluamiasi kuvioita että esittelemme. Vaikka ei ole erityisen monimutkainen itsessään on oltava vähintään käsittelemään ompelukone tai pahimmassa tapauksessa neula ja lanka.

Kuvio pitkä helmat sisältää kaksi kankaan paneelit suorakulmainen muoto, joka on sovitettu mittauksen ja kohde korkeus helman, ottaen huomioon, että kangas, elastinen nauha on taipua sujuvan liikkumisen.

Se sitten otetaan siipi ja suorittaa kaksi sivusaumat yhdistävät levyjä. Jo olet perusrakenne hameen, nyt on aika valmistautua vyöllä. Voit tehdä tämän asettamalla elastinen lopussa, joka ei ole valmis helmassa. Muista syöttää riittävän elastinen, mutta muistaa, että tarvitsemme lyhyempiä kuin kudoksen mahdollistamiseksi kiharaa.

Miten kauan hameet lennon

tarvikkeet: Kuvio helma, kangas, lanka, joustava sulkeminen tai, sakset, rauta, suora nastat ja ompelukone.

Kehittäminen, askel askeleeltaensimmäinen, Valitse malli, joka menet töihin. Kun olet kankaan tyypistä voit käyttää oman hame Leikkaa kappaleet seurata, ohjeita. sitten silottaa muotit. Plánchalos alhainen lämpötila poistaa mahdollista ryppyjä. Ompelee eri palaset ja kokeilla sitä ennen Kuminauhan sulkemista tai ajustártela hyvin. Tekee tarvittavat säädöt.

Lopuksi Kokeile hame ennen Hemming varmista, että se täyttää tarkan pituuden. Jos tarkkoja leikkaa helmassa.

Kun olet listattu hame, älä missaa neuvoja yhdistää mekko keväällä, luoda upeimmat keväällä asuja denim hame ja tietenkin selvittää, mitä kevät / kesä 2014 trendejä ovat hameet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة