Raskaus Oireet: Älä sekoita niitä sääntöä


  Raskaus Oireet Ne sekoittaa ne, joilla on sääntö. Ja se on, että kehomme lähettää niin samanlaisia ​​signaaleja että joskus paras ratkaisu on tehdä raskaustesti epäilykset.

  turvotuksen tunne, lisätä rintojen äänenvoimakkuutta tai munasarjojen kipu Ne voidaan kertoo meille, että se ei ole kuukautiset, vaan mahdollinen raskaus, useimmat jos siihen liitetään viivästymisestä sääntö. Alkuraskauden oireet alkavat näkyä muutaman päivän kuluessa hedelmöityksestä.

  1. Onko mahdollista tietää, jos olet raskaana ensimmäisellä viikolla?

  Alkuraskauden oireet alkavat näkyä muutaman päivän kuluessa hedelmöityksestä, vaikka jokaisen naisen vartalo on ainutlaatuinen ja reagoi eri alkuperäisiin häiriöt tiineys. Itse asiassa kyseessä on jotkut naiset aikana ensimmäisten viikkojen ehkä ole mitään oireita, jotka tekevät epäilet mahdolliseen raskauteen.

  2. Mitä tapahtuu ensimmäisen raskausviikon?

  Naisilla epäsäännöllinen kuukautiset ajanjakso, viive kuukautiset Sen ei tarvitse olla riittävä signaali vahvistaa raskauden. Koska ensimmäisinä päivinä raskauden naisen keho alkaa valmistautua useita muutoksia, jotka eivät aina ole ilmeisiä.

  3. Mitä tapahtuu?

  Suunnittelu tapahtuu aikana hedelmällinen ajanjakso Kuukauden aikana vaiheessa ovulaatio. Kun hedelmöitetty, munasolu kulkeutuu kohtuun, jossa se on asennettu, ja solut alkavat lisääntyä tuloksena alkio. Mitkä ovat yleisimpiä oireita aikana alkuvaiheessa raskauden?

  4. Raskaus Oireet: kuukautisia

  Amenorrea eli menetys sääntö, on ensisijainen merkki raskaudesta ja pääsyy raskaustesti. Loogisesti, kun kyseessä ovat naiset, joilla on epäsäännölliset kuukautiset syklit viive kuukaudessa ei riitä määrite raskauden Kuitenkin, jos viive esiintyy seurauksena ottaa parisuhdeväkivallasta ilman, jos on syytä miettiä raskauden.

  5. Raskaus Oireet: tappio

  Oireet raskauden tappiot ovat myös mukana. Joissakin tapauksissa sisennetty Se voi olla sekoittaa kuukautiskiertoa. Itse asiassa, se on reaktio, jota kutsutaan paikkoja. Johtuen toiminnan estrogeeni voi myös lisätä virtauksen valkoisen ja läpinäkyvän, hajuton.

  6. Raskaus oireet: turvonnut rinnat

  Turvotus, mukana kipu, rintojen liittyy myös raskauteen. Tällöin syy liittyy hormonin prolaktiini. Rinnat turvoksissa ja tuskallista kosketusnäyttö, kuten tapahtuu myös kuukautiset. Liittyy menetys sääntö on melko epäilyttävä raskauden oire.

  7. Raskaus Oireet: väsymys

  väsymys Se on tyypillinen oire raskaudesta, luultavasti siksi, vaivaa, että laitos on tehdä sopeutua uuteen tilanteeseen sekä korkein pitoisuus progesteronin veressä. Joskus tämä heikkouden tunne jatkuu kuukauden aikana, myös voi liittyä raudanpuute. Yleensä väsymys oire tai häiriö, johon liittyy häviää toisen raskauskolmanneksen aikana.

  8. Raskaus Oireet: Virtsaaminen useammin

  tihentynyt virtsaamistarve, tai tihentynyt virtsaamistarve, se pidetään myös yleinen oire raskauden voi jopa esiintyä ennen kuukautisia.

  9. Raskaus Oireet: Pahoinvointi

  pahoinvointi ja oksentaa Ne ovat kaksi yleisimpiä oireita raskauden, ja varsin usein. pahoinvointia tai herkkyys hajuja Ne voivat näkyä jo ennen muita oireita. Oireita mahdollisesta Kaksosraskaus Niihin kuuluvat jatkuvaa pahoinvointia ja sitä pidetään ensimmäisten kuukausien aikana.

  10. Raskaus Oireet: turvotus

  Vatsan turvotus ja raskaus johtuvat hormonaalisia muutoksia raskauden oireita ja jaksot ummetus.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  4 + = 5


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi