Istutus verenvuoto: Miten se on ja milloin se tapahtuu

istutus verenvuoto Se on lievä verenhukka, vaikka emme voi sekoittaa välitön kuukautiset, on myös raskauden oireita. Miten ja milloin se tapahtuu? Yritämme vastata näihin kahteen kysymykseen ratkaista kaikki mahdolliset epäilykset verenvuotoa, joka ei ole kielteisiä vaikutuksia, vaikka se tietenkään ole raha tarkoita, että meidän pitäisi jättää lähettämiä signaaleja meidän ruumis.

Istutus verenvuoto vastaa kiinnittymisprosessi munan kohtuun. Kun hedelmöittynyt muna jakaa muodostaa uusia soluja ja aiheuttavat alkio. Kerran muodostettu, alkio kulkee kohtu, jossa se pysyy koko tiineyden ajan. Tämän prosessin aikana, lievää verenvuotoa voi esiintyä, kapillaareista kohdun limakalvon, vuorauksen kattaa kohtu ja jossa istukka ja sikiöpussiin kehittyy.

Tappioita enemmän tai vähemmän, he voivat lähteä pieniä täplät veri valon väri, vaaleanpunaisesta ruskeaa. Juuri tällä hetkellä, jossa ne näkyvät voidaan sekoittaa oire kuukautiset. Kuitenkin, nämä tappiot tai verenvuoto, toisin kuin sääntö, yleensä selkeämpi ja joka päivä, samoin kuin on lievempi. Sääntö puolestaan ​​on juuri päinvastoin, se on ensin selkeä ja sitten tulee runsaammin. Lisäksi tappioita, on olemassa joitakin oireita, että mukana ominaisuuksia, ja epäselvissä tapauksissa voi auttaa meitä ratkaisemaan niitä ja varmistaa, että todellakin tämä ei ole normaalin kuukautiskierron epämukavuus. Näin, oireet voivat ilmaantua sairaus, selkäkipu, turvotus rinnat, lisääntynyt tunne ruokahalu. Jos jakso näistä tulee näkyviin, ja sääntö ei vain näy, on todennäköistä, että on tapahtunut raskaus.

Istutus verenvuoto: Kun näkyy

Tällaisia ​​menetyksiä yleensä tapahtuu samaan aikaan välittömästä saapumisesta kuukautisten muutamaa päivää ennen, joten jos meillä on säännöllinen sääntö on helppo sekoittaa. Sairaus ilmenee yleensä noin 6 ja 12 ovulaation jälkeen. Se ei aina näy, ja jos se ei liity mitään ongelmia, vain nainen voi kestää useamman päivän ymmärtää, että olet raskaana. Mukaan lääketieteellisiä tietoja, ympärille Kolmannes raskaana seuraavan ongelman.

Istutus verenvuoto: Kuinka kauan

kesto Se vaihtelee naisen elimistöön. Keskimäärin yleensä se kestää kolme-neljäpäivä, mutta kuten olemme sanoneet Jokaisen naisen. Vaikka se ei ole kielteisiä vaikutuksia, aina tiedotamme lääkärille tästä ja muita oireita, erityisesti jos aiomme vahvistaa, että olet raskaana. Jos me sovi profiiliin oireiden ja olemme nähneet, se on parasta tehdä raskauskoe ja vahvistaa tuloksen, siirry lääkäri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 18 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer