Kohtu retroversion: Komplikaatiot ja raskaus

puhua retroversion tai retroflexion kohtu Se on synonyymi I ylösalaisin kohtu Voit antavat aihetta epäillä, ja sieltä huolta. mitä komplikaatioita voit olla ja mikä suhde retroversion kohtu ja raskaus. Olemme myös kiinnostuneita tietämään suhdetta retroversióny kohtu synnytykseen -Enemmän tietää niiden käyttäytymistä tai vähemmän todennäköistä keisarileikkaus- ovat joitakin kysymyksiä on ratkaistava, olettaen, että käänteinen kohtu on, lääketieteen kannalta, An anatominen ominaisuus että vaikka hänen nimensä voisi saada meidät ajattelemaan jotain vakavaa, totuus on, että ei pidetä vakava terveysongelma. tarkemmin, miten diagnosoitu, mitkä ovat sen oireet ja hoito ovat.

Se on määritelty, kun ylösalaisin kohtu urut Se on kallistettu taaksepäin, eikä sen normaalissa asennossa, eli pystyssä tai hieman eteenpäin. Piirre naisen anatomian että periaatteessa ei ole ongelma, paitsi jos positio kohdun vastaa muita terveysongelmia, kuten endometrioosi tai PID. Määritellään ensin, mikä on käänteinen kohtu ja miten tämä näkyy anatominen eroa.

Yksinkertainen testi kuin lantion ultraääni helppo diagnosoida asentoa kohtuun. Oireista on huomattava, että ei yleensä mitään erityistä. On syytä pitää mielessä, että vaikka se on epäkohta, joka vaikuttaa merkittävä osuus naisista, useimmat eivät ole mitään oireita tai johtavat komplikaatiot parisuhteessa ilman ongelmia ja raskaus käsitys Normaali.

Kun asema käännetyn kohtu lausutaan itse voi ilmetä mitään oireita, kuten kivuliaat kuukautiset, kohdunkaulan liman eritystä jaksojen välissä ja tunne lihasjännitystä. ÚTero retroversion ja kipu He voivat myös mennä yhdessä, kun se tulee parisuhdeväkivallasta.

Olen sijoittanut Kohtu Hoito

Jos käänteinen kohtu ei liity oireita tai terveysongelmia lääkärit neuvovat jättää yksin. Viime aikoihin asti taipumus oli kirurgisesti puuttua -surgery ginecológica- asemoida, mutta nykyään ei ole suositeltavaa puuttua ellei toisin ole mainittu, asema aiheuttaa häiriötä nainen, jolloin se soveltuu korjausleikkauksia .

Olen sijoittanut Kohtu: suunnitteluun ja raskaus

Kaiken Retroversion kohtu ja hedelmällisyys eivät anna ongelmia, eikä raskauden, koska ollessa liikkuva elin sijainti muuttuu tilavuuden kasvaessa ja kasvaessaan sikiö. Kuten suunnittelulle, teorioita asiantuntijat ovat hieman kiistanalainen. Normaaliasennossa kohtu kallistuu kohti vatsan helpottamaan sperman (jos munanjohtimet eivät ole tukossa), joten on syytä ottaa yhteys gynekologi arvioida, onko anatominen asento kohtu voi aiheuttaa vaikeuksia tai kun raskaaksi.

Joka tapauksessa siellä asennot kohtuun retroversion jotka auttavat meitä raskaaksi, mutta se on aina parasta kuulla asiantuntijan. Normaaliasennossa on kohtuun anteversion, niin joka tapauksessa se saa pois, että normaalius olisi kuultava. On muitakin liittyvien häiriöitä, kuten retroverted kohtu tai kaareutuva kohtu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 32


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة