Kipu alavatsan raskauden: syyt ja korjaus

Yleensä kipu alavatsan raskauden aikana on täysin normaalia epämukavuutta. Itse asiassa useimmissa tapauksissa se on vain osoitus siitä, että alku raskauden tai yhdeksännen raskauskuukauden. Joskus kuitenkin alavatsakipu liittyy muita oireita ja sairauksia, ja se on sitten, että on pidettävä varoitusmerkki että sinun pitäisi harkita. Kerromme teille kaikki tiedot syyt ja poistaminen kipu alavatsan raskauden aikana.

Kipu alavatsan

Kipu alavatsan on yleensä melko harmittomia harmi, että raskauden aikana. Erityisesti, yleensä se tapahtuu ensimmäisen raskauskolmanneksen, vaikka joskus näkyä jälleen yhdeksäs kuukausi. Oireita, jotka erottuvat ovat jännitys, polttaminen, vapina, tunne vaiva ja paino, samoin kuin kipu tuntuu aikana kuukautiskierto.

Alavatsan kipu on yleensä yhteinen ensimmäisen viikon raskauden ja ovat täysin normaalia, koska se on nimenomaan aiheuttama fysiologinen muutos. Erityisesti nämä ongelmat liittyvät liikkeen ja muutos joutua sisäelinten raskaana olevien naisten, kuten kasvava kohtu tai uudelleenjärjestely jättää tilaa tarvitset.

Remedios

Sillä usein takaisin kivut ja itsepintainen ja mukana supistukset toistuva, vahva kramppeja ja sisennetty, se on parasta kuulla gynekologin. Tämä on erittäin tärkeää erityisesti ensimmäisinä kuukausina, koska se on yleensä se tapahtuu, kun spontaani keskenmeno.

Useimmissa tapauksissa kipu on yleensä satunnainen ja yleensä itsestään muutamassa viikossa, joten ei ole tarvetta hoito. Kyllä, voit lievittää kipua valolla pyöreä hieronta tuskallinen alueella tai käyttää sähkö viltti lämpöä. Pian huomaat parannus!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 31


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة