Ientulehdus raskauden: Oireet ja luontaistuotteet

Yksi suosituksia seurata raskauden aikana on vahvistaa suun terveydenhuollon ehkäistä muun muassa sillä yhteisiä ongelmia, kuten ientulehdus. molemmat hormonaaliset muutokset kuten kasvava määrä verenkierrossa edistää sen ulkonäköä. toinen tekijät joka voi olla takana suuhygienian riittämätön. Emme voi unohtaa, että vuoden raskaus On monia muutoksia, jotka tapahtuvat kehossamme, joka tekee myös tiettyinä aikoina herkemmin tiettyjä sairauksia. hammasvaivoja Ne voivat olla yksi heistä. Katsotaan sitten mitä ovat oireita ientulehdus raskauden ja mitkä ovat luontaistuotteet voimme auttaa.

oireet

Tärkeimmät oireet ientulehdus kumit ovat punainen, turvonnut ja verenvuoto, joskus liittyy ankaraa kipua, erityisesti käytön jälkeen hammasharja. Haittoja voi aiheutua lievästä vaikeaan, haittaavat molemmat pureskelu ja suun hygieniaa.

luontaistuotteet

Niistä luontaistuotteet suositellaan ientulehduksen hoidossa raskauden aikana se sisältää valkosipuli, joka yksinkertaisesti hieroa ikeniä vaikuttaa. jopa persilja Voi nimittäin olla hyödyllistä, vaikka tässä tapauksessa se on märehtiä kourallinen muutaman minuutin. Lämmin suolavettä Se on desinfiointiaine vaikutus ja voidaan käyttää gargling ja lievittää kipua. Tämän korjaamiseksi voidaan soveltaa 2 kertaa päivässä.

Lääkkeenä alentamaan ientulehdus Voimme myös ottaa yrttiteetä kamomilla, kasvi tunnettu rauhoittava vaikutus. Korjaustoimenpiteitä ei pitäisi unohtaa, että on tärkeää ennaltaehkäisy. Näin ollen on välttämätöntä oikein harjaamaan hampaansa aterian jälkeen pehmeä harjas harjat, suoritetaan vertikaalisen liikkeen sijaan horisontaalinen. Hammastahnaa tulisi edullisesti olla luonnollinen, vapaa fluoridi ainesosia. Parhaita tuotteita basilika, minttu ja Aloe Vera.

Ja lopuksi, ja etenkin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana on kriittinen mennä hammaslääkäriin säännöllisesti jotta voidaan havaita mahdolliset ienongelmiin ja suun terveyteen yleensä.

Saatat myös olla kiinnostunut: 10 elintarvikkeet sinun tulisi välttää raskauden aikana ja löytää 8 asioita välttää raskauden aikana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 39


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer