Synnytys: Kaikki tuet voidaan vastaanottaa

jälkeen vauva syntymä, Voit pyytää useita sosiaalietuudet. mennä yli tukia voit saada. Riippuen siitä, missä asut, voit tyytyväisiä myös tarjoama apu eri itsehallintoalueet.

Hyödyistä tila, kautta sosiaaliturva, myönnetty muun muassa:

  • Taloudellista hyötyä tilatukea syntymän tai adoption tapauksissa suurperheet, yksinhuoltajat ja äidit vammaisten; ja syntyy useampia tai adoptiot.
  • Taloudellinen korvaus per lapsi tai ottolapsi 18 vuotta vammainen lapsi.
  • Äitiysrahaa sekä maksuihin että maksuihin, erityistä korvausta synnytyksen, hyväksymistä tai useita sijaishuollon tuet isyys- ja riskien raskauden ja riski imetyksen aikana, ja hoitopalvelujen lapsia, jotka kärsivät syöpään tai muuhun vakavaan sairauteen.
  • Säännös kannattamatonta vanhemmat voivat huolehtia jokaisen lapsi, ottolapsi tai muita perheenjäseniä.

Kun kyseessä on hyötyjä yhdessä erässä useita syntymän tai adoption, tehdä laskelmassa otetaan huomioon, toisaalta, kuinka monta lapset olivat syntyneet, ja toisaalta, minimipalkan (SMI) vuosittain, tämä 2014 on 645,30 euroa. Tuki useille osa 2, jos lapset ovat 4 kertaa vähimmäispalkan; 8 kertaa, kun kyseessä on kolmoset ja 12 kertaa, kun kyseessä on 4 tai useampia lapsia.

perheavustus perustuu syntymään tai lapsen adoptioon rahoitustuki annetaan Social Security kattaa tilanteen tarvittaessa tai kustannusten ylityksiä, joiden kotitalouden kun lapsi on syntynyt tai hyväksytään. suurperheet, monoporentales ja tapauksissa, joissa äitien vammaisuuteen suurempi tai yhtäkuin 65% heillä on oikeus tähän tukeen, jos niiden tulot eivät ylitä määrää, että laki merkitsee vuodessa (11,519.16 euroa vuodelle 2014). Samansuuruisen ei saa ylittää pyytää etua lapsi tai ottolapsi.

äitiysavustus

äitiysavustus on taloudellinen hyöty saadut sosiaaliturva työntekijä, mies tai nainen, äitiysloman aikana. He voivat hyötyä sekä niille, jotka ovat ansiotyössä ja itsenäisten ammatinharjoittajien (freelance) on todistettava, paitsi jos tuensaaja on alle 21, vähintään panos ajan. Jos kaikki vaatimukset täyttyvät pääsyä äitiyskorvaukseen, lukuun ottamatta vähintään panos ajan, äiti on oikeus korvaukseen määrä 100% IPREM voimassa milloin tahansa ajaksi 42 kalenteripäivää toimitus.

Riski raskauden ja imetyksen aikana

Kun työntekijä on altistuvat työssään tekijöille, menetelmille tai työolosuhteille, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti niiden terveys, että sikiö tai pikkulasten, ja niin se on sertifioitu sairaanhoidossa on oikeus korvaukseen, joka koostuu tuen 100% peruspalkasta ajaksi suspension.

tuki alueiden

Joissakin yhteisöissä, kuten Madridissa, Asturian ja Baleaarien, peruutetut, mutta toiset ovat edelleen joitakin lisäapua. Andalusia tuen myöntää syntymän kolmas lapsi; Aragon syntyperältään tai useita hyväksymistä; Cantabria, alle 3 vuotta lastenhoidon tuet; Kastilia ja León, riippuvaisia ​​kotitalouksien tuloja; Katalonian suurille perheille tai yksinhuoltajaperheet, useita syntymän tai adoption; Extremadura, syntymän, hyväksyminen tai pre-otto- ja riippuen tuloista; Galiciassa, tukien vähentäminen IRFP ja lyhyemmän työajan; La Rioja, vähennys tulovero; Baskimaassa, syntyperältään perustuu perheen tulojen ja Navarran tukevansa lasten äitien alle kolmevuotiaiden riippuen tuloista.

Saatat myös olla kiinnostunut: äitiyden tai isyyden: Miten se hoidetaan? ja raskaus: kuinka kauan töihin?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 51


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة