Vilustuminen raskauden luontaistuotteet, jotka eivät vahingoita lasta

Jos olet jo harmittaa vilustuminen aikana raskaus Ne voivat olla paljon enemmän, varsinkin koska raskausaikana täytyy olla hyvin varovainen, mitä otat, erityisesti lääkkeitä lievittää yhteiset häiriöt kylmänä. Mitä voimme ryhtyä lievittää oireita tässä tapauksessa? Meillä on joitakin luontaistuotteet emme ota mitään riskejä syntymätöntä lasta ja torjumaan tällaista Flunssaan kylminä kuukausina. On myös syytä muistaa, että raskauden aikana immuunijärjestelmä se on alttiimpi, joten valitse kylmä on erittäin helppoa.

luontaistuotteet

Lievittää oireita on parasta käyttää luontaistuotteet. Tulo on huomattava, että flunssaa ei ole vaarallinen raskauden aikana, mutta pitäisi aina olla varovainen ja huolellinen. Kylmä selvitä ilman lääkitystä on mahdollista.

torjua nenän tukkoisuus Se on kaikkein suositeltavaa juoda runsaasti nesteitä, sekä uni kanssa lisätyynyjä päällikön alaisuudessa. Tähän on vielä lisättävä levätä, auttaa kehon toipua torjuttava vilustuminen raskauden aikana voimassa. on myös tehokasta tehdä nenän pestä lämpimällä vedellä ja suola, toimenpide, joka olisi toistettava useita kertoja päivässä. inhalations tai sumua Ne ovat myös hyvä korjata. Tehdä tämän, yksinkertaisesti tuoda keitetään litra vettä lusikalliseen natriumbikarbonaattia ja hengittää höyryn kattaa pään kostealla pyyhkeellä. Ne voivat myös tehdä höyryllä eukalyptus, kamomilla ja minttu.

hikoilu On erittäin tärkeää torjua kylmä oireita kuten kurkkukipu ja yskä. Ennen nukkumista, ota kuppi kuumaa kamomilla ja hiipiä peiton alle yössä.

Vilustuminen raskauden aikana voi myös ottaa inkivääri. Lisää viipaloidaan kuppi kuumaa teetä hieman hunajaa ja sitruunamehua. Inkivääri arvostetaan sen ruoansulatus ominaisuuksia ja myös suosittu luonnollinen keino pahoinvointia raskauden ja vaikeuksia ruoansulatusta.

Saatat myös olla kiinnostunut: Yrtit raskauden suositeltavaa ja vasta-aihe ja kuume raskauden aikana: Mitä tehdä ja milloin se on vaarallista.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 15


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة