Laihtumiseen reseptit Purjosipulit

purjo on kasvi, joka muun ominaisuudet, auttaa ohut. Sen lisäksi, että erittäin kevyt, purjo tuo suuria annoksia vesi, kaliumia ja kuitua, vaikutus depurativo. Ota liemi purjo ja selleri tai VICHYSOISSE -KEITTO (ilman kermaa) on tapa, joka auttaa hallitsemaan ruokahalua, kun tilan parantamiseen suolistoflooralle ja torjua ummetus.

purjo hyödyt

Purjo kuuluvat samaan perheeseen kuin sipuli tai valkosipulia, mutta ilmeisesti on sen erityinen maku ja ominaisuuksia. Päät lehtien vihreä purjo, ihanteellinen liemet ja keitot, sisältävät paljon klorofylli, syövänvastaista pigmentti auttaa puhdistaa kehon ja hapetetaan verta.

Lisäksi voit ottaa raaka, salaatteihin, on hyvä korjata torjua vilustuminen (Antibiootti ja yskänlääke vaikutuksia). Lisää purjo voiteet, keittoja ja soseet tai jopa lisäkkeenä, suojaa verenkiertoelimistön. Tämä kasvi on myös runsaasti magnesiumia, tärkeä kivennäisaine luita.

Purjokeittoa ruokavalio

Valmistella tämä resepti tarve: puoli kiloa purjo, porkkanat puoli kiloa, 250 grammaa, valkosipuli (2), oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Ensimmäinen, pese ja leikkaa kasvikset kuutioiksi. Kuori valkosipulin ja doramos pannulla oliiviöljyä (2-3 ruokalusikallista), ja lisää sitten leikata vihanneksia, salteamos minuuttia ja veden peitossa. Kiehua miedolla lämmöllä (35 minuuttia). Ennen poistamista lämpöä, lisää ripaus suolaa ja pippuria. Lopulta läpi tehosekoitin.

Laihtumiseen kerma purjo

Valmistella tämän reseptin tarvitsemme seuraavat ainekset: Puoli kiloa purjosipuli, puoli litraa rasvatonta (rasvaton) 1 keskikokoinen sipuli, oliiviöljy, 1 rkl jauhoja. Käsittelyä, ensimmäinen, laitamme hienonnettu purjo kattilassa puoli litraa vettä (ripaus suolaa) ja keitä kunnes tarjouksen. Sitten valua ja liemi ja purjosipuli erikseen. Pannulla, laita sipuli oliiviöljyssä, lisää purjo kun läpinäkyvä. Me Hauduta ja lisää maito ja jauhot. Sekoita ja lisäämme loput maidosta ja liemi cup purjo. Annamme lopullisen kiehuvaksi ja käydä läpi tehosekoitin.

Saatat myös olla kiinnostunut: varuskunnilla valo: Reseptit vähemmän kaloreita laihtua ja löytää munakoiso vesi ruokavalio: Miten valmistaudut ja mitkä ovat sen hyödyt?

Kuinka paljon minun tulisi laihduttaa? [TEST]

Kysymys 1 10

Teetkö urheilua?

Vähintään kahdesti viikossa

Kyllä, mutta ei säännöllisesti

Tuskin koskaan. En pidä


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 57


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer