Triphala: laihtumiseen ominaisuuksia ja etuja

Triphala ruokahalu

Mikä triphala? Se on yhdistelmä hedelmistä kolmessa kerroksessa (Amalaki, haritaki ja Bibhitaki). Peräisin Intia, on yksi eniten käytetty ayurveda tuotteiden ja muissa ominaisuudet, auttaa menettää enemmän kiloa. Se ei ole ainoa etu, joka tuo meille kasviperäisten yhdiste, joka hyödyntää potentiaalia kasvien parantaa hyvinvointia. Jos laihduttaminen, tai haluat katsella linja, löytää syitä, jotka tekevät triphala luonnollinen liittolainen.

triphala ominaisuudet

Triphala on laihdutus, tonificantes, desintoxicantes, Se parantaa ruoansulatusta ja edistää polttava rasvaa. Se on myös hyvä poistaa nestettä ja Ruokahalun säätelemiseksi välillä tuntia. Se on lievä laksatiivinen vaikutus (Taistelee ummetus), ja se on luonnollinen valinta puhdistaa maksassa.

Triphala auttaa hallitsemaan kolesteroliarvot, vähentää verenpaine, Se edistää verenkiertoa ja parantaa maksan toimintaa. Hän sai myös antiviraalisia ominaisuuksia ja tulehdusta.

Triphala on summa, kuten olemme todenneet, on kolme yrtit, joista kukin sen ominaisuuksia. siten, amalaki Se on erinomainen antioksidantti, joka auttaa ylläpitämään tasapainoista verensokeri. haritaki, Samalla se suosii poistamisesta toksiinien kertyvät suolistossa ja bibhitaki Se auttaa estämään nesteen kertymistä. Lyhyesti sanottuna täydellinen yhdistelmä auttaa painonpudotuksessa.

Kun ruokavalio ei ole pelkästään laskemalla kaloreita. Siten esimerkiksi, yrttejä laihtumiseen ja puhdistus ominaisuuksia ovat erinomainen kumppani sisällyttää ruokavalion teetä tai infuusiona, esimerkiksi. Tässä tapauksessa thripala voidaan pitää kapselit (3 päivässä ruoan tai lasin vettä).

Saatat myös olla kiinnostunut: luonnon yrttejä quemagrasas infuusioiden laihtua ja löytää 10 Tyhjennys yrttiteet voit tehdä kotona.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة