Melanooma: tunnistaa kuvia

vaikka melanooma on ihosyöpä harvemmin, se voi olla kaikkein vaarallisin. Melanoomassa, kuten on selitetty Espanjan Association syöpää vastaan ​​(AECC), kasvaimen soluja peräisin melanosyyttien, muodostavat suurin riski sen kyky tunkeutua terveen kudoksen ja kaukana elimiin.

Mukaan lääketieteellisiä tietoja, vuosittain diagnosoidaan maailmassa noin 160000 melanoomat luvut ovat Espanjassa noin 3600 tapausta vuodessa. Se on useammin kasvain keskuudessa naiset, mikä vastaa noin 2,7% naisten syövistä. Tämä erityisesti syöpä voi vaikuttaa jokin osa ruumis, mutta se on yleisin rinnassa ja takaisin, kun on kyse miesten ja alaraajojen naisilla.

kirurginen hoito joudutaan irrottamaan melanooman, toiminta voi liittyä erityisiä hoitoja, sädehoidon, immunoterapian tai kemoterapiaa, riippuen vaiheessa syöpä. Määrittämään sopivimman hoito-protokollaa, lääkäri analysoi paikka jolloin melanooma on läsnä ja sen painovoima, mahdollinen etäpesäke, aste kasvun ja yleisen terveyden potilaalle. ennuste, tai todennäköisyys sille, että tauti voi uusiutua ajan riippuu pääasiassa paksuus melanooman ja läsnäolo haavauman tai etäpesäke. Joka tapauksessa, länsimaissa yli 80%: lla potilaista, jotka ovat kirurgisesti poistettu melanooma ja puuttunut nopeasti asianmukaista huolellisuutta on korkea elinajanodote. Melanooma selviytyminen on parantunut viime vuosina, kiitos hoitojen ja erityisesti varhaisen diagnoosin.

Jos meillä on paikalla tai mol joka tekee meidät epäilemään, lääkäriin, ja apuna, me sinut katsella kuvia galleriassa tunnistaa ne.

Saatat myös olla kiinnostunut: Melanooma: Suojaa iho ympäri vuoden ja selvittää, miten paikalla myyrät ovat pahanlaatuisia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 38


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة