7 trendikkäitä kauppoja älä unohda Madridissa


  7 trendikkäitä kauppoja et saisi menettää Madridissa. Menetkö lomalle Madrid tai viikonloppu? Ja haluat tietää, mitä paras myymälöissä ostaa vaatteita Madrid? Vuonna EllaHoy annamme seitsemän suuntiin joitakin kaikkein muodikkaita kauppoja &8220; vuonna&8221; kaupunki. Älä missaa sitä!

  Mimoki

  Mimoki on super erityinen myymälä, joka on c / Hermosilla, 26. Jos haluat täydellisen vieras ilme, päästä varpaisiin, se on ihanteellinen tallentaa. Jos olet rakastaja et voi olla huomaamatta koskettanut hänen teoksensa ovat siistein pääomaa.

  kala

  että Regueros katu, 15 (Madrid) löydämme kalat myymälän. Tila, jossa ostaa vaatteita, asusteita ja huonekalut merkitty vaivatonta chic tyyli. Ostaa vaatteita tuotemerkkejä kuten Masscob, Les Prairies, Humanoid, Andrés Gallardo&# 8230;

  seuraava pysäkki

  In Next Stop (Count Xiquena, 9 alle Oikea) Voit ostaa vaatteita ja asusteita eri tuotemerkkejä kuten: Miriam Ocariz, D-Due, 2nd Skin tai Jorge Vázquez. Lisäksi ne myös myyvät ihana complementes valmistuminen näyttää. .

  DelPozo

  Josep Font on tullut allekirjoitus DelPozo vertailuarvo. Monet kuuluisat ja keuliminen luomuksia kautta maailman. Jos haluat ostaa osia voit käydä läpi ihana ostoksia lkatu Lagasca, 19. Niillä on myös morsiamen kokoelma.

  peseta

  pESETA (Novitiate katu 9) Se on yksi niistä kaupoista koskaan unohda. He myyvät omia luomuksia vaatteita, asusteita ja varusteet, tehdään omassa työpajassa. He ovat yhdessä tuotemerkkejä kuten Marc Jacobs tai Loreak kynnysmatto. Lisäksi he opettivat ompelu työpajoja ja monia muita asioita.

  do suunnittelu

  Do Design on tilaa ylellinen valikoima huonekaluja, muoti, sisustus, aikakauslehdet&# 8230; Ne sijaitsevat kadulla Fernando VI, 13 ja riippumatta voisivat tehdä ostoksia voi olla kahvia ja vain nauttia koko tyyni ja rauhallinen tila.

  Mott

  että Barquillo katu, 31 Mott on kaupassa romanttinen olevinaan että ihastut. Sessùn myydä vaatteita, Roseanna, Ulla Johnson&# 8230; Paljon yritysten kanssa afrancesados ​​koskettaa joka ilahduttaa faneja Naif muoti, tyylikäs ja nykyaikainen.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  68 − = 60


  Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة