Sifonki leningit: eniten tyylikäs [KUVAT]

Sifonki leningit: Kaikkein chic. Ihanteellinen tärkeitä tapahtumia ja vastaanottoja, sideharso tai sifonki mekot ovat täydellinen ratkaisu hienostunut ja hienostunut ilme. Et tiedä mitä pukea häät paras ystäväsi? Älä huoli, valita pukeutua tyylillä, joka sopii sinulle valmistettu sifonki, olla tähti häät.

Sifonki on hyvin ohut ja ohut sifonki kangas, Se voi olla valmistettu puuvillasta, silkistä tai synteettisiä kuituja, ja voidaan värjätä. Se on herkkä kudos ja sitä käytetään myös tehdä alusvaatteita tai huiveja. Monet morsiuspuvun tehdään myös sideharsolla koska se on kangas, joka tuo paljon liikettä, ihanteellinen syksyllä ja eleganssia. Tuotemerkkejä kuten Pronovias morsiuspuvun Rosa Clara tai suunnittelu kokoelma vaatteita vieraille, jossa on paljon näkyvyyttä sifonki.

Sifonki mekot epäsymmetrinen necklines voi mennä, sydämen tai sana kunnia, on olemassa eri vaihtoehtoja. Ihanteellinen värit riippuvat jossain määrin vuodenajasta. Kevään ja kesän kulumista pastellisävyillä, Jauheena tai vahva, elinvoimainen värit kuten sininen Klein Valentino punainen, fuksia pinkki, vihreä&# 8230; Sillä kylminä kuukausina parempi valita chifonkimekossa tummempia värejä kuten pullon vihreä, viininpunainen, punaviini, suklaa&# 8230;

Sifonki pitkä mekko olisi varattava hääyönä tai lomia jossa säädetyssä etiketissä. Monet näistä pitkä malleissa on selkeä kreikkalainen inspiraatiota. Suuntaukset osoittavat, että malleissa on draping kehon ja yksityiskohdat glitter ja helmiä, varsinkin yöllä malleja. Päivä-mekkoja ja sifonki laskostettu verhot myös suorittaa mutta huomaamaton. Lisää vyö tai metallinvärinen antaa tyylikäs touch koko. Jos sinun täytyy tehdä morsiusneito häissä sifonki leningit ovat kauneimmat ja monipuoliset teillä. Älä missaa galleria nähdä kaikkein trendikäs ja ylellinen malleja kauden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة