Etam Summer 2015 kokoelma kylpy [KUVAT]

Etam Summer 2015 kokoelma kylpyhuone. Allekirjoittamalla alusvaatteet ja alusvaatteita, Etamin esittelee uuden kokoelman uimapuvut tänä kesänä 2015. Löydät uimapuvut ja bikinit erityisesti trendikäs ja kaikki suuntaukset. Iloinen ja värikäs tulosteita ovat etulinjassa. Tutustu uuteen vaatemalliston Etamin kylvyssä!

Alkajaisiksi Eetam tarjoaa erilaisia ​​bikinit kanssa lomakkeiden Ne voivat sopeutua erilaisiin elimiin ja rinnat. Latvat ovat bandeau tyyli riimu hihnat, kolmion vanteet&# 8230; Tietenkin undersides myös tulevat eri muodoissa. Bandeau bikinit ovat bandeau tyyli, vaikka monet heistä ovat irrotettavat olkaimet niin et huomaa punaruskeita merkkejä. Sileät malleja perusvärejä tai kirkkaamman Klein blue tai fuksia sävyjä. Toisaalta olet bandeau bikinit yksityiskohdat hapsut, helmiä, solmua ja kumartaa&# 8230; Niille, jotka haluavat parantaa rinta, paras vaihtoehto on lOlen push up bikinit juomineen. Nämä bikinit auttaa tuomaan rintaan paikoillaan ja etsiä täysikokoinen. Ovat painetut tai tavallinen. Ne ovat myös malleja, jotka eivät näytä mitään luonnotonta vaan päinvastoin.

Bikinit alkuun kolmion Ne ovat klassinen ja ovat ihanteellinen niille, joilla on pieniä rinnassa. Sinulla on hyvin imartelevaa malleja tyylikäs tulosteita ja pastelli. Bikinit esimuodostetuilla lasi- tai täyteainetta sopivat myös lopettaa ne, jotka haluavat osoittaa pois kadehdittava rinnassa ja paikka. Y'know malleja draped trooppinen tulosteita. Mitä pohjat, jotka ovat yhdisti kaikkein paras, sinulla on malleja bikinit, bikinit solmua, Brasilian pikkuhousut ja pikkuhousunsuojat lyhyt. Etam uimapuvut ovat hienostuneita ja päähenkilö on palannut ansiosta syvään uurrettu jotka näyttävät suurimman osan uimapuvut. Mallit yksivärisiä ovat onnistuvan, mutta on olemassa myös tulosteita. Lähes kaikilla on avoin selkä, yksityiskohtia solmua, silmukoita ja super aistillinen aukkoja.

Asut keskittyy tunikat ja mekkoja. Tunikat tai valon puuvillaa camisoles ovat tai virkattu perus- ja viileitä värejä, kuten valkoinen tai kuviollinen. Hauskin lyhyet mekot ovat värit tai trooppinen tulostaa, ihanteellinen täydentää rantaan ilmeen. Verkkokaupasta löydät yksinoikeudella verkossa Etamin voit vain ostaa siellä. Sinulla on myös varvastossut ja rantajalkineet valmistuminen asuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho