Uimapuvut Summer 2016: Zara Calzedonia, parhaita malleja [KUVAT]

Uimapuvut Summer 2016: Zara Calzedonia, parhaita malleja. Hyvä puoli kesää on, että voit nauttia enemmän vapaa, loma, aurinko ja ranta. Se on myös aika käyttää uimapuvut, bikinit, asut&# 8230; 2016 kesäkaudella on paljon uusia ehdotuksia uimahousut. Valtaavat alaa uimapuvut bikinit, kiitos hyvin naisellinen ja moderni malleja.

Lähes kaikki edullisia yritysten He ovat luoneet uimapuvut ja bikinit erittäin trendikäs ja erittäin imartelevaa siluetteja. Mennä rannalle Mona ei riipu taskussa. in Zara, Esimerkiksi löydät leikattu uimapuku hyvin aistillinen trooppisia tulosteita hyvin muodikas tai uimapukua valkoinen halterneck pitsiyksityiskohdilla ja pitkin pääntien. Calzedonia ehdottaa uimapuvut ja tankinis trooppinen tulosteita, pilkkuja tai kukkia. Vaikka uimapuvut tasaisen äänentoiston on merkittävä rooli. Tämäntyyppiset uimapuvut tulevat kuroa kaunis, balconet pääntie, ristissä yksityiskohdat&# 8230; Tankinis ovat paljon seksikäs ja rohkea. Kuitenkin Oysho Ehdotamme uimapuvut tai useamman nuorisourheilun tyyliä. Esimerkiksi: uimapukua musta Urheilulliset surffausta tai uimapukua purjehtija raidat sininen ja valkoinen. Jos etsit naisten uimapuku, ihastut bandeau uimapuku malli bra kupit ja tulostaa pisteitä sininen / valkoinen tai pastelli uimapuvun ja Paisley tulostaa. Jos haluat pukeutua uimapuku hyper seksikäs veto trikinis aukot Oysho kiinteässä värejä kuten punainen tai valkoinen.

Women'Secret Se on toinen nykymuotimerkeillä joka keskittyy uimapuvut. Brändi valitsee luomiseen tyylikäs uimapuvut missä musta on päähenkilö. Esimerkiksi sana uimapuku maatua kunniaa yksityiskohta puoliläpinäkyvällä plumeti laaja raidat keskellä ja kolmion uimapuku, musta ja valkoinen, Halter avoin takaisin. Avoimet takaa ja antelias cleavages ovat uimapuvut tavallinen värejä, kuten musta. Merenkulun trendi pätee uimapuvut laivasto raidat ja pilkkuja. Jos rakastat pastellivärit on uimapuku värialueen ja sana kunnia tai uimapukua vaaleanpunainen helmillä yksityiskohtia vihreää vettä. sisään H&M He valitsevat luoda uimahousut riimu tai bandeau pääntie hyvin värikäs etninen tulosteita. Muut mallit tulevat frilly yksityiskohtia, virkkaa, pitsiä tai nauhoja. Jos haluat, on uimapuvut kuvioitu ja urheilullinen tyyli, ihanteellinen harjoitteluun kaikki vesi urheilua. ASOS, Myös kaikenlaisia ​​uimapuvut naisille ja elimissä. Yllättävä malleja, joissa on useita aukkoja ja super aistillinen. Käy kuvagalleria nähdäksesi parhaat mallit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 87


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة