Joten uimapuvut ovat muuttuneet viimeisten 100 vuoden aikana [KUVAT]

Joten uimapuvut ovat muuttuneet viimeisten 100 vuoden aikana. Evoluutio uimapuvut viimeisen 100 vuoden aikana on merkitty tärkeitä merkkipaaluja, jotka ovat nähneet muuttuessa hyvin mielenkiintoisella tavalla. Vuodesta uimapuvut joka peitti koko kehon mikro bikinit nyt. Tarkistamme kaikki vaiheet historian uimapuvut merkittävimmistä kappaletta sen perustamisesta tähän päivään saakka.

Tietäen kuinka valita uimapuvut mukaan kehomme muoto on olennaista todellinen Fashionista, eikä aina meidän muoto antaa meille mahdollisuuden olla sopusoinnussa sanelee kauden, mutta on myös totta, että ne, jotka ovat muodissa viime vuosina pidettäisiin mautonta ja aivan muodikasta 50 vuotta. Vanhimmat todisteet siitä bikinit peräisin Rooman ajoista: Villa Romana del Casale di Enna vielä freskot kuvaavat puvut tytöt kaksi kappaletta, vuodelta kolmannen luvulla jKr. C. Hyvin erilainen on tilanne uimapuvut alkuvuodesta 900. 1824 Maria Carolina Berry, vaimo Carlo Ferdinando Bourbon, antoi skandaali rannalla yllään uimapuku valmistettu villasta kanssa matching hattu, sieltä luvulla, tämä oli valittu muoto on valittu naisten kylpemiseen lomalla. Alussa vuosisadan itse asiassa useimmat SLA uimapuvut tehtiin villaa ja koottiin sukat ja käsineet joissakin tapauksissa.

Muistuttaa, että ruskettunut iho liittyy lähinnä alaluokka ja maaorjuuden, miksi naiset yläluokan tai aateliston vielä käyttivät vaatteita, jotka peittävät koko kehoon. He käyttivät sateenvarjot ja hattuja välttää liikaa aurinkoa. Polvihousut laiha tyylin tai koordinoi asuja korvasi villa sopii yli 1910, mutta alkaa vähitellen paljain aseita ja vasikoita. Shortsit ja laaja necklines malleja merkitty pulahtamalla 20s, jotkut suunnittelijat kuten Coco Chanel alkoi markkinoida uimapuvut. Vasta toisen maailmansodan Fuerra, uimapuvut tuli malleja kaksi kappaletta, rohkein, joka oli tähän mennessä.

Vuonna 1946 Louis Réard esittelyyn Ensimmäiset mallit, jotka osoittavat napa, ja muutaman vuoden näyttelijät kuten Marilyn Monroe ja Brigitte Bardot ylpeänä näytti kehoaan rannalla uimapukuja shortsit ja korkea-kavennettuja alushousut. Joka antoi paljon puhetta tuolloin ja oli päähenkilö monia otsikoita ja aikakauslehtien ajasta. 50-luvulla he näkivät leviämistä uimapuvut tyyli pin-up, muotoinen enemmän huomautti ja lyhyet / korkean kavennettuja pikkuhousut tai housut, kun hän oli soittanut midkinis Marilyn. 60 ja 70 leimasi voittokulkua monivärisiä kuvioita ja tulosteita. 80-luvulla ja 90-luvulla oli menestyksekkäin suuntaus uimapuvut ammunta ja korkea nivusiin. Vaikka viime aikoina parhaiten onnistuneita malleja ovat bandeau bikinit, mikro bikinit ja trikinis&# 8230;


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 45


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer