Victoria Secret Bikinit 2014 Summer Catalog kylpy [KUVAT]

Kuninkaat uimapukujen esittelee uuden malliston kevät / kesä 2014. Puhumme Victoria Secret tuotemerkki. Ne ovat luoneet eri malleja bikinit ja uimapuvut sopii kaikille vartalotyypeille, muotoja ja makuja. Uusi raikas, nuori, moderni ja aina ajaton kosketusnäyttö malleja. Älä missaa post tänään vastaamaan odotetuin kokoelman uimahousut.

Uusia malleja uimapuvut ja bikinit ovat täynnä värejä, vaikka on tilaa, on aina tyylikäs ja hienostunut musta väri. Bikinit on edelleen kuningas muotia kylpyhuone. Kaikki naiset kaipaavat on useita malleja mukavasti nauttia rannalla ja samalla pukeutua uimapuku muoti. Meidän galleria näet kaunein malleja Victoria Secret.

Tulosteita pukeutua monia malleja: trooppinen tulostaa, kukka, eläinten tulosta, raitoja tai etnisen. Kokoaa osa monia malleja ja auttaa meitä voittamaan optisesti tilavuus yläreunassa. Yksi uusimmista malleja on malli bikinit tyyli paita, eli Napapaidat yhteensopivat pikkuhousut. Kuten heidän alusvaatteet uimapuvut Victoria Secret on aina seksikäs ja aistillinen ilmaa. Hakeville vähemmän innovatiivisia bikineissä on malleja hihnoilla tai kolmion tai sileä tyyliin kesäinen tulosteita, jotka ovat aina katkottua meidän pitäisi olla meidän kaapissa. Jos haluat, parantaa rintojen push-up-mallit joita ne mukautuvat täydellisesti rintojen ja antaa meille lisää volyymia.

Uimapuvut ja tankinis

Niille, jotka haluavat uimapuvut ja tankinis Victorian Secret myös meillä on paljon malleja, joista valita. Uimapuvut tulevat tavallinen värejä eri necklines: olkaimeton, riimu tai olkaimeton. He ottavat sileä Draped tai strategisista aukkoja. Tulosteet uimapuvut ovat hauskinta ja iloinen kantaen kukkia tulostaa röyhelöt ja auki selkänsä. Kaksiosainen tankinis enää seksikäs ja mukava samanaikaisesti. Avokaulainen paidat näyttävät ja sopivat kuin toinen iho kehoon. Uimapuvut ja tankinis ovat ihanteellisia sekä altaalle ja rannalle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة