Dukan Attack vaihe: valikot aamiaiseksi

Jokainen ruokavalio alkaa aamiainen, mutta jos päätimme tuoda meidät Dukan ruokavalio, lisäksi ei jätä mitään ateriaa, sinun täytyy sopeutua sallittu elintarvikkeet kussakin vaiheessa. Aloittaa päivä pois oikeassa, tässä jätämme muutamia yksinkertaisia ​​ehdotuksia valikot aamiainen vakavoitusaikaan Dukan, ensimmäinen neljän vaiheen ruokavaliota.

Mitä tehdä aamiaista? On kysymys, johon kaikki ruokavaliotaan, ja Dukan ruokavalio ei ole poikkeus, varsinkin jos ajatellaan, että kussakin vaiheessa (hyökkäys, risteily, konsolidointi ja vakauttaminen) ruokavalio on mukauduttava sallittujen ruokien luettelon kun siirrymme eteenpäin meillä laajennetaan. Tällä hetkellä olemme ensimmäinen vaihe Dukan ruokavalio vakavoitusaikaan, yksi tärkeimmistä tavoitteen saavuttamiseen menettää ylimääräistä kiloa. Ratkaista tämä vaihe on tärkeää varmistaa onnistumisen ruokavaliota, vaikka ensin saattaa vaikuttaa monimutkaiselta.

Lisäksi oat bran -Elintarvikkeet tähden Dukan ruokavalio, satiating, ja jolla voidaan valmistaa herkullinen kreppien tai tortitas-, ensimmäisen vaiheen aikana hyökkäyksen ne ovat myös sallittuja meijeri, munat (Hanhi, viiriäisen) ja liha kuten kuivattua lihaa, kinkkua, Kanakinkku tai kalkkuna kinkkua (Aina ilman rasvaa ilman kamaraa). Proteiinit ovat epäilemättä ensisijaisia ​​yhden ruokavalioista on enemmän seuraajia. Pienellä tahdonvoimaa, voit menettää jopa viisi kiloa ensimmäisellä viikolla.

keskuudessa juomat aamiaiseksi voit valita kahvia, tee tai rasvaton maito. Muiden maitotuotteiden voimme ottaa olemassa tuorejuusto (0% rasvaa) raejuusto (Valikoitumista), Burgos juustoa tai rasvaton jogurtti. Piristää maistaa elintarvikkeita, kuten jogurtti tai juusto, voimme lisätä kaneli tai aspartaami.

Vaihe aamiaismenun Dukan Attack

Tässä muutamia ideoita aamiaismenun (seitsemän päivää):

  • päivä 1: Kahvi tai tee rasvaton maito, kananmunaa, siivu kalkkuna.
  • päivä 2: Kahvi tai tee rasvaton maito, siivu kalkkuna ja juusto Burgos.
  • päivä 3: Kahvi tai tee rasvaton maito, letut (2) Kauralese.
  • päivä 4: Kahvia rasvaton maito, ranskalainen munakas.
  • päivä 5: Kahvi tai tee rasvaton maito, tavallinen jogurtti ja kinkkuviipale.
  • 6. päivä: Kahvi tai tee rasvaton maito, tuorejuusto lyöty (0% rasvaa), pannukakku Kauralese.
  • päivä 7: Kahvia rasvaton maito, munakokkelia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4


Content Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة