Vehnäleseitä: Reseptejä Dukan ruokavalio

vehnän leseet Se on yksi niistä ruoka olennaisin Dukan ruokavalio reseptejä, yksi ruokavalion, jotka auttavat meitä menettää enemmän kiloa ja säilyttämään ihannepainon pois kerran loppuun eri vaiheissa. Vehnän leseet, sekä käyttää niitä ominaisuuksia, on monipuolinen ainesosa, jonka avulla voimme tuoda uusia tuotteita meidän ruokavalioon. Tällä kertaa näemme muutamia yksinkertaisia ​​reseptejä tehty vehnäleseitä kannustaa ennen kaikkea aamiaista ja lounasta. Entä alkaa päivä muutaman muffineja tai vehnän leseet muffinsseja? Ja lettuja välipaloja?

Vehnän leseet ominaisuudet

Vehnäleseitä on vaihtoehto, joka voidaan käyttää debug suolistoon ja torjua ummetus. Mitä kaikki eivät tiedä, että tämä täydentää myös auttaa ihon nuorentaminen, estää hiustenlähtöä ja ohut. Syy: vehnäleseitä on viidenneksi määrä ruokaa biotiini, Lisäksi se kutsutaan kauneutta vitamiinia. Tässä tapauksessa keskitymme ominaisuuksia vehnäleseiden osana Dukan ruokavalion, yksi proteiinia sisältäviä ruokia Tunnetuin ja jälkeen saavuttaa laihtuminen. Dukan ruokavalio, kuten tiedämme, käsittää neljä vaihetta (hyökkäys, risteily, konsolidointi ja vakauttaminen).

Vehnän leseet Dukan reseptejä

Hyödyntämällä ominaisuuksia vehnän leseet, suosittelemme joitakin reseptit Dukan ruokavalio, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi:

  • Pannukakku vehnän leseet ja kauran: Helppo tehdä. Vain tarvitsemme kaksi ruokalusikallista Kauralese, ellei ruokalusikallinen vehnän, muna ja lusikallinen kermaista juustoa (rasvatonta). Sulostuttamaan voimme lisätä jauhemaista makeutusainetta tai hyppysellinen suolaa. Sekoita kaikki ainekset, voittaa ja pannulle (vain öljypisaran).
  • Vehnäleseitä muffinienAinesosat Tarvitsemme vehnän leseet (125 grammaa), oliiviöljy (ruokalusikallinen), hunajaa, munaa, hera, vehnäjauho, kaurahiutaleita (100 g) ja vehnänalkio (65 g). Vehnän leseet sekoitettiin kiehuvaan veteen ja anna seistä (kymmenen minuuttia). Toisessa kulhoon, sekoita öljy ja hunaja, ja otamme mukaan munat (2), kaura, vehnä alkio, suola, hera (470 millilitraa) ja kaksi ruokalusikallista bicabornato. Lisäämme loput ainekset, kuten vehnän leseet. Anna seistä useita tunteja ennen valmistelee muottien ja uuniin. Ennen paistamista (20-25 minuuttia), lisää kauraa edellä.
  • Vehnän leseet leipä: Sekoita yksi ruokalusikallinen vehnän leseet kaksi kaurahiutaleita, tl hiiva, yksi muna, yksi Piza suolaa ja ruokalusikallinen tuorejuustoa lyöty. Voimme tehdä sen mikroaaltouunissa (3-4 minuuttia). Se voi syödä tuoreena tai paahtamisen jälkeen.
  • Galician vehnän leseetKaksi ruokalusikallista vehnän leseet ja kauralesettä 4. Lasi kuorittua maitoa (voi korvata rasvaton tavallinen jogurtti), leivinjauhe (puoli tl), makeutusaine, muna, kaneli ja vanilja-aromi. kaikki aineosat sekoitetaan ja johdetaan sekoittimen kunnes saadaan homogeeninen massa. Massa muodostavat evästeet ja laittaa se uuniin (15-20 minuuttia 180 astetta). Käytämme kaneli ja makeutusaine ripottele loppuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi