Thermomix Reseptit: Alkuruoat ja alkuperäinen tapas

Reseptit välipaloja ja tapaksia tehty Thermomix. Mikä olisikaan parempi avata lounaan tai illallisen herkullinen välipala tai alkuun ylellisyyttä? sitten Me paljastaa joitakin kaikkein alkuperäisten reseptien voit valmistaa oman Thermomix.

Aiotko järjestää illallista ystävien? Niin tarjoamme herkullisen alkupala reseptejä että voit maistaa ennen nauttia päävalikkokohteita. Panee merkille koska silloin 'S miten kehittää niitä Thermomix.

Mousse resepti juustoa sipuli

ainekset1 juusto Philadlphia yksikkö 1 sipuli keitto ja 200 hyvin kylmä vispikermaa.

Ainekset marinointi500 gr. tuore lohi, 200 gr. suolaa, 170 g. sokeria, 10 g. pippuria, 1 tillinoksa ja 4 sitruunan kuoria.

Ainekset wasabi jogurtti: 250 gr. Luonnollinen kreikkalainen jogurtti, 1 tl wasabi, 10 g oliiviöljyä pehmeää, 100 gr. paahdetut seesami 100 g musta seesami- tai unikonsiemeniä ja 50 g. soijakastike.

Laatiminen marinointi huoneEnsin syötetään astiaan kaikki marinadin ainekset ja sekoita 25 sekuntia nopeudella 4-6-8. Ota se pois maljan ja varattu. Nyt leikataan lohifileet 2 mm., Laita ne astiaan ja peitetään suolan seoksella. Tápalos elokuva, käännä ne yli jokaisen puoli tuntia 2 tuntia. Tämän ajan Puhdista fileet ja kuivaa ne veden alla.

Kehittäminen jogurttikastikeNykyisellään lasi Thermomix jogurtti, wasabi ja öljy, ja sekoitettiin 10 sekuntia nopeudella 3.

I emplatado: Ensinnäkin laajentaa lohi ja maalaa jogurttikastike, seesami expolvoréalo, roll se ylös, pidä se vartaassa ja sitten rebózalo seesami. Esittää lautasen vuorottelevat mausteinen lohta seesami ja toisessa unikonsiemen tai musta seesami.

Haluatko löytää uusia reseptejä Thermomix? Näin voit valmistautua riisiruokia kasvis ruokaohjeita, reseptit kaikkein herkullinen pasta tai liharuokien valmistella reseptejä.

Etsit lisää alkupala reseptejä? Tässä on tarjolla täällä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 67


Corte de cabelo do eserto Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة