Joulun makeiset Thermomix: Erittäin helppo!

Joulun jälkiruoka reseptit Thermomix. Yksi suurista päähenkilöt nämä päivät ovat Tyypillinen joulu makeiset. Jos haluat kehittää niitä itse, älä missaa seuraavia Joulun makeiset reseptit Thermomix.

Joulun jälkiruokia tehty Thermomix

  • joulun murokeksi ainekset (For 40 pastat): 400 gr. Leivontajauhot, 200 gr. laardi, 40 gr. tomusokeri, 80 gr. Oloroso viini, 1 ripaus suolaa ja tomusokeri pölyämistä. Käsittely ThermomixEnsimmäinen, joka on sijoitettu astiaan 40 gr. tomusokeria, viini ja suola. Ohjelma 2 minuuttia 37 ° ja nopeuden 4. Lisää lyhentäminen ja sekoita 20 sekunnin ajan nopeudella 4. Lisää sitten jauhot ja ohjelma 1 minuutin ajan suljetussa varsi lasi nopeus. Seuraavaksi poistetaan massasta lasin, kääri se muovikelmu ja annetaan seistä jääkaapissa 1 tunti. Kuumenna uuni 180 astetta. Kun uuni asetetun lämpötilan tapahtuu taikinan kahden arkkia läpinäkyvä kalvo tai leivinpaperin. Venytys taikina telan jättäen 1 cm. paksu. Sitten leikatut leivonnaiset leikkuri eri muotoja, jotka eivät ole liian suuria. Laita uunipellille vuorattu leivinpaperilla. Sitten laittaa lokeroon uuniin ja paista 180 ° C: ssa 12- 14 minuutin ajan. Pasta tehdään, kun alkaa ruskea reunoilla. Lopuksi, poista lokero ja anna jäähtyä ritilällä ennen ripottele sokeria.
  • Making murokeksi kanssa Thermomix ainekset: 280 gr. sokeri, 600 gr. jauhot, 50 g. raaka manteli, 180 gr. laardi ja 1 tl kanelia. Valmistamiseksi polvorones: Lisää ensinnäkin sokeri Thermomix ja suihkuta 1 minuutti nopeudella 9. Poista sokeri ja varattu. Lisää sitten manteli jauhoja ja 20 sekuntia nopeudella 9. Sen jälkeen ohjelma Thermomix 30 minuuttia 100 ° velocidad4, on paahdettu, ja tämä vaatii saada dekantterilasiin. Ota taikina ja aseta se kulhoon punnitukseen taikinan. Sinun täytyy painaa 550 gr. Anna massan jäähtyä. Nyt paikka Thermomix 80 gr. sokeri, voi ja kaneli, ja sekoitetaan kylmään massaan. Vaivaa 30 sekuntia nopeudella 6. Käyttäen lastalla poistaa massan Thermomix. Seuraavaksi tee pallo taikina ja Reserve se jääkaappiin muovipussiin muutaman minuutin. Sitten venyttää taikina kahteen arkkia leivinpaperia. Levyjen tulisi olla paksuus on 1 cm. Kaappari tarjotin ja laita pergamenttipaperi sitä. Horono esilämmitys 150 ° C: ssa 10-15 minuutin ajan. Samaan aikaan, auttaa hometta lyhyt murokeksi ja aseta tarjotin ja tuoda ne uuniin. Kun ne on tehty, poista paistaminen ja kylmänä sirotellaan tomusokeria.

Jos haluat saada kaiken irti monitoimikoneessa, älä missaa näitä muita jälkiruoka reseptejä Thermomix tai nämä reseptit herkullisen Kolme loppiaiskakku. Ja jos haluat myös suorittaa valikon toteaa seuraavaa reseptejä ruoanlaittoon lihan kanssa Thermomix reseptit rikkaiden kalaruoat tai pastaruokia muistuttavia Italia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi إيجابيات الصورة