Koristeltu hedelmiä: kaikkein omaperäisiä ideoita [KUVAT]

Ideoita koristeluun hedelmien. Etsit alkuperäisen idean esitellä lapsellesi, että hedelmää? sitten tarjoamme omaperäisimmistä koristeet hedelmä.

Hedelmä on monessa otteeseen, yksi vähemmän maittavia useimmat lapset talossa ruokia. Miksi et yritä tulostaa hauska silauksen esitys? Ehkä tällä tavalla lapset saavat nähdä hedelmän toisin. Älä missaa seuraavia Fruit koriste ideoita jolla voit palvella omenat, melonit, päärynät tai appelsiinien lapsillenne.

Omena kukka

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja muotoilla omena. Mutta tässä tapauksessa näytämme, miten voit kääntää yksinkertainen omena kaunis kukka. Huomio!

Tiedämme, miten luoda Apple Blossom. Nyt on aika muotoilla kasvot tällä samalla pala hedelmää. Tämä on täydellinen työ koristella pöydän ja esillä hedelmäkennoja lasten osapuolille.

Se on todella yksinkertainen sisustus, koska kaikki mitä täytyy raivata on suu, huulet ja hampaat. Avain tähän ei ole poistaa liikaa koriste omena. On tärkeää poistaa vain pintaa, eli kuori.

Voit suunsisäiset voi auttaa leikkuriin. Ilmaukset voi toistaa ajaa tililtä, ​​shokki, yllätys, onnea, surua ...

Vaikka olemme oppineet, miten tehdä hauskoja kasvoja omena voit suorittaa päärynät tai appelsiinien, mm.

Funny meloni korit

Toinen hedelmä, jota voimme käyttää luoda hauskaa koristeet on meloni. Tässä tapauksessa me opettaa sinulle, miten voit tehdä alkuperäisen kori kani sisällä.

Voit tehdä tämän sinun täytyy ensiksi kaivaa noin meloni poistaen jäljellä siemenet ja sellua. Se sitten otetaan veitsellä leikkaa se puoli, jättäen kaistale useita senttimetrejä liittymällä molemmat osat.

Sitten veistämällä alkuun. Sen avulla saat luoda kaksi jäniksenkorvien ja suu. Ja saada viikset ja silmät voi kääntyä sitten, että nauhat lakritsi. Samalla jäljitellä nenä yksinkertaisesti pallo meloni itse voit kiinnittää hammastikulla.

Olet löytänyt omaperäisiä ideoita sisustaa hedelmää, mutta tiedämme joitakin reseptejä: hedelmien ja vihannesten mehut tai näitä muita herkullisia jälkiruokia tehty hedelmää.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico