Väriaineet vaatteet: Opi värjätä omia vaatteita!

Väriaineet vaatteet: Opi värjätä omia vaatteita! Kuinka monta kertaa meille on tapahtunut mustat housut, jotka on menetti värinsä ja haluamme sen takaisin? Tai väri paita ei pääty kuten me kaikki, mutta me tunnemme suurta? Kaikissa näissä tapauksissa ratkaisu on hyvin yksinkertainen ja myös meillä sisällä meidän käsissämme kuin olisimme värittää haluamme ja tiedämme, mihin toimiin ryhdymme tekemään siitä paidassa väri ja kiiltävä kuin vasta ostettu Nyt meillä on kaikki tehtyä. Siksi koska tiedämme, että koskaan tapahtunut teille, aivan kuten opetamme mitä ovat ne toimenpiteet värjätä vaatteet on täydellinen.

Värit vaatteita menettävät vilkkaus kuin me pesemällä ne. Ja että koska tavanomainen, kun hieroa ja liota jokainen vaatekappale tai jopa auringonvalo, Nämä värit menevät menettää tonaliteetti ja tullut vanha ääniä, että joskus rumentavien vaatteita.

Sinun täytyy olla hyvin varovainen ja varovainen pesu vaatteet, Ja vaikka mielestämme ei ole väliä mitä sekoita valkoinen ja punainen, mikään ei ole kauempana todellisuudesta.

On aina tapauksia, joissa olemme pilalle vaatteita, tai siltä ainakin tuntuu, esimerkiksi, kun olemme jääneet vaikea tahra poistaa huolimatta noudattaa kaikkia neuvoja luovutetaan tai kun lähdimme tumma vaate auringonvalo pitkään.

Jälkimmäisessä tapauksessa voimme käyttö väriaine, ja kun haluamme muuttaa väri värillinen paita tai housut.

Mihin toimiin on noudatettava oikein värjätä vaatteita?

 • Ensin täytyy värjätä vaatteet, Tämä täysin menettää alkuperäisen värin ja on paljon helpompi kyllästää uuden sävyn.
 • Voit tehdä tämän, kunhan vaatteemme sallivat korkeita lämpötiloja, remojaremos vaatteita muutaman minuutin vedessä riittävän korkeaan lämpötilaan.
 • myöhemmin, liueta lämpimään veteen värinpoistoaineeksi aiemmin hankittuja apteekeissa, tavarataloissa jne
 • Kun meillä on valkaisuainetta lämpimässä vedessä, esittelemme vaate muistaa, aiemmin hän oli ollut kuumaa vettä.
 • Myöhemmin tämä lämmin vesi tuodaan jossa vaatteita, laittaa tulen kunnes se rikkoo kiehua. Ja sitten noin 25-30 min sekoita vaate kunnes alkuperäisen värin on kadonnut.
 • Myöhemmin otimme vaatteen ja kylmä kerran edetä pestä aivan normaaliin tapaan niin, että vapaan luetteloon, jotta se voidaan värjätä.
 • Tuolloin värjäys on otettava huomioon, että nykyisin väriaineet voivat olla: käytetyt kylmää vettä, kuuma, pesemällä tai.
 • Tässä artikkelissa kerrotaan, miten perinteisesti do, eli käsi, ja tulos on poikkeuksellista.

 • Siksi meidän tulee valita käsi väriaine kuumaa vettä.
 • Me vain nakata kulhoon vesi ja laimealla suola.
 • Aseta se vuokaan kuten tiedämme se tekee tämän jälkeen täysin upoksissa vaatteen tulemme värjätty.
 • Meidän täytyy vain värjätä kaatamalla neste veteen, suolaa ja vaate ja laita se kokki.
 • Kun se alkaa kiehua, poistaa kaikki 30 minuuttia niin että koko vaate on täysin värjätty.

On tärkeää muistaa, että seuraavat pesut on tehtävä mieluiten käsin saippualla tehdä kotona esimerkiksi siksi varmasti osa väriaine häviää, kuten me meille tapahtuu, kun menemme kampaajalle antaa meille Californian polttimella tai meidän väriaineita hiukset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 34


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة