Puhdistaminen levy vaatteet: Top vinkkejä

Valmistuttuaan hallituksen kovaa työtä esitellään uusi tehtävä yhtä työläs ja monimutkainen: puhdista levy. On olemassa lukuisia tuotteita markkinoille, jotka voivat auttaa, mutta mikään ei ole yhtä tehokas kuin luontaistuotteet käyttöikä. Jos haluat tietää miten puhdistaa silitysrauta, älä unohda paras temppuja.

Miten puhdistaa silitysrauta luonnollisesti

Tiesitkö, että joka kerta kun silitetään tiivisteet lika juuressa levyn ja jos ei poista, se voisi jopa rikkoa? että hoidat silitysrauta ja varmista, että ne toimivat kunnolla monta vuotta, sinun täytyy puhdistaa vähintään kerran viikossa korjaustoimenpiteitä että näytämme alla.

Lopuksi, täytä vesisäiliö ja silittää puhtaalla liinalla useita minuutteja poistaa likaa sisällä.

Puhtaan lautasen sitruuna vaatteet

Muut korjaustoimenpiteet, jotka voivat turvautua puhdistaa levy on sitruuna. Tässä tapauksessa suosittelemme leikkaamalla puolikkaan sitruunan ja hiero sitä puhdistettavan alueen. Lopuksi poista sitruuna auttaa kostealla liinalla.

Puhdas levy vaatteet natriumbikarbonaatilla ja sitruuna

Poistaa jälkiä suolaa ja kalkkikiveä silitysraudan vain sinun täytyy sekoittaa edellä kaksi ainekset: sitruunamehu ja ruokasoodaa pieneen kulhoon. Kun olet sitä, ota kankaalla, empápalo seoksessa ja ala hieroa levy. Lopuksi, auttaa itseäsi kuivalla kankaalla poistaa mahdolliset jäljellä seoksella.

Puhdas levy suolaa vaatteet

Jos perustaa oman rautaa poltetaan, sinun täytyy vain heittää kuivalla kankaalla useita ruokalusikallista ruokasuolaa ja hankaa se pohja, kun se on vielä kuuma. Mutta kyllä! Erittäin huolellisesti aio polttaa.

Grillattua puhtaat vaatteet etikalla

Tämä on pikemminkin lääke säilyttäminen rauta. Suosittelemme käyttämään satunnaisesti etikkaa puhdistaa säiliökilpi jälkiä kalkkikiven voi jäädä niiden reikiin. Seuraavaksi on levyn yli altaan, nauhat höyrypainike vapauttamaan jäljellä etikka ennen lisäämällä vettä rautaa.

Puhtaat vaatteet rauta suola ja etikka

Toinen luonnollinen ja kotitekoinen ratkaisu on sekoittaa etikkaa ja ripaus suolaa. Ota sienellä ja soveltaa seoksen pinnalla levyn poistamiseksi kaikki lika ja tehdä perustaa oman raudan Glisten.

Puhtaan lautasen vaatteita pesuaineella ja astianpesukone

Pyykinpesuainekoostumuksissa on myös erittäin tehokas tarttumaton levyt, ja astianpesukone tahansa levyjen. Kuumennettiin vettä, kestää pari tippaa pesuainetta tai astianpesukone ja imeytyy kangas, joka puhdistaa liikkeellä. Hieroa hieman, ja voila!

Puhtaan lautasen kynttilät vaatteet

Lopuksi, lääke jota on syntynyt viime aikoina verkkoihin on välittää kynttilän perustuu rautaa, kun se on kuuma, niin se sulaa. Kun kuiva, vaha huolellisesti nostaa ja poistaa kaikki jäännös puhtaalla liinalla.

Mitä mieltä olet tämän artikkelin? Suosittelemme myös katsomaan miten puhdas valua etikalla ja ruokasoodaa, pesukone, miten luontevasti näitä temppuja silittää vaatteita ilman rautaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 56 =