täydellinen kiteitä: vihjeitä puhdistus

täydellinen kiteitä: vihjeitä puhdistus. Joskus ei ole mitään keinoa takaisin lasia alkuperäiseen muotoonsa eli ilman hunnut, ilman motes tai ilman vähän vika syynä puhtaus. Ja se on, että puhdistus ikkunat on sen tiedettä, koska emme ole aina kuin haluamme. Paitsi tätä lasi on yksi niistä materiaaleista, joita käytämme, ja meillä on enemmän meidän taloa: ovet, ikkunat, pöydät, työtasot ja pöydät ovat joitakin asioita meillä on talossa ja jatkuvasti puhdistaa. Varmasti emme ole aina olleet niin kuin meidän pitäisi. Lue tämä artikkeli ja katso, miten voit tehdä ikkunat ovat kuohuvia tuhlaamatta paljon aikaa niihin.

Koska se tapahtuu vaatteita, jotka näyttävät on tahroja, joita ei voida poistaa koskaan, sillä ei ole väliä, mitä teemme tai temppuja käytämme puhdistaa niitä, koska monta kertaa on olemassa edelleen, kristalleilla tapahtuu samalla tavalla.

Kuitenkin palaamme asiaan vaatteita, aivan kuten meillä on pikku temppuja tehdä tätä jäädä täydellinen, ja väri kuin ensimmäinen päivä ja koskevat myös kaikki kodin korjaustoimenpiteitä tiedämme poistamaan ne tahrat, joita on vaikea poistaa yksin pesukone, kuten tapauksessa kiteiden se on täsmälleen sama.

Temppuja puhdistukseen ikkunat

  • Yksi ratkaisu, joka käyttää paljon ihmisiä pysymään täydellinen kiteitä puhdistetaan vedellä ja etikkaa. Eli yhdessä litrassa vettä pour kaksi ruiskuttaa etikkaa ja käytämme spray poikki lasipintaa. Etenemme heti sen puhdistuksen ja kuivauksen, mutta tässä tapauksessa käytämme sanomalehtipaperi.
  • Toiset käyttävät hyvä korjaamiseksi on puhdistaa lasi märkä ja puhdas liinalla saippua (Älä laita liikaa saippuaa, koska sitä on liikaa niin se on vaikea puhdistaa). Se kulkee kaikki lasi osat läpi, niin että kun pala lasia puhdistaa sitten edetä kuivausta. Tällöin voimme käyttää, kuten edellisessä tapauksessa, sanomalehtipaperia tai ikenet Lasittaja, voimme myös käyttää puhtaalla liinalla.
  • Toinen keino on soveltaa tahroja kiteet vähän alkoholia, ja soveltaa joitakin samoja vettä samalla tavalla kuin teimme etikalla. Se ei tahra vastustaa!
  • Toisaalta siellä eri suihkeet jotka mahdollistavat paremman puhdistamisen kiteitä. Laajimmin käytössä useimmat ihmiset on nimeltään Luminia. Sientä poikki lasin pintaa ja jättää sitä hetken valkoinen kalvo myöhemmin poistaa puhtaalla kuivalla kankaalla on luotu.

Toivottavasti näistä vihjeistä palvelee teitä luzcáis kiteet ja peilit kunnossa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 14 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron