Miten lopettaa kosteus kotona: Vinkkejä

Hyödyllisiä vihjeitä kosteuden poistamiseksi. Onko sinulla kosteusongelmia kotonasi? Tässä esittelemme joitakin tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa kosteutta.

Saapumista syksyn ja asteittainen lasku lämpötiloissa tavallista ongelmia kodin muodossa kosteutta. Mutta miten tunnistaa, jos sinulla tällaista ongelmaa kotona? Tiivistyminen, hometta ja epämiellyttäviä hajuja ovat oire tästä, ja se voi myös olla haitallisia terveydelle.

Huoneiden välillä vaikuttaa eniten kosteuden läsnä ollessa ovat kylpyhuoneen ja keittiön, läsnäolosta johtuen kuuman veden ja ruoanvalmistuksessa, vastaavasti.

Kondensaatio vaikutus tapahtuu, kun on keskittynyt kuumaa ilmaa kylmällä, kuten pintojen kuten seinien, ikkunoiden ja pinnat. Sitten ilma jäähtyy nopeasti, ja ei voi vesihöyryä sisältävän tulossa sen jälkeen tipoittain. Tämän välttämiseksi olisi tarpeen varmistaa ilmankierron tällaisia ​​yksinkertaisia ​​eleitä kuin avaamalla ikkunat. Muuten liiallinen kosteus voi aiheuttaa homeen, härmän ja väritys seinät. Myös hengittämästä itiöt voivat aiheuttaa hengityselinsairauksia, reumasairauksien ja syntymistä allergioita.

Vinkkejä poistaa kosteutta kodin

On joitakin yksinkertaisia Koti temppuja torjumaan kosteutta sisältävää joitakin taloja. Käytännössä seuraavat vinkit ja, ei ole aikaa, huomaat ensimmäiset tulokset:

  • Asennus ilmankuivaajat. Asettamalla nämä yksinkertaiset laitteiden huoneissa kodin on edullinen ja hyvä ratkaisu ympäristölle. Paitsi että voit vähentää kosteutta, vaan myös vähentää kustannuksia sähkölaskua. Haluatko tietää, miten tehdä kodin kuivaaja? Huomautukset. Tarvitset muovipullo tyhjä puolittunut ja kuiva. Sijoittaa noin 150 grammaa suolaa se, että pitäisi sijoittaa jääkaapissa vähintään 10 tuntia. Lopuksi, sinun pitäisi vain laittaa nämä kodinkoneet niissä tiloissa, joissa sitä tarvitaan. Voit kuitenkin aina kääntyä desmhudificador Albert vähentää kosteutta kotona.
  • ilmanvaihto. Toinen vaihtoehto on tuulettaa talon joka aamu vähintään 10 minuutin ajan.
  • Käyttämällä huppu. Vaikka ruoka on tärkeää, että toimet huppu imeä kaikki höyry.
  • Kalkin. Vaikka tämä on täydellinen aineen absorboivat kosteutta, sinun on käytettävä sitä huolellisesti, sillä kalkki voi vahingoittaa ihoa ja silmiä. Suosittelemme siis laittaa pullon kalkin alapäässä niissä huoneissa oman talon sateisempi.
  • käyttää kasveja. Myös tietynlaisia ​​huonekasveja, erityisesti trooppisia kasveja, jotka sopivat mainiosti vähentää ylimääräisen kosteuden pois kotoa ja parantaa ilmanlaatua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 25


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة