Alkuperäinen Pads DIY: Vapauta luovuutesi! [KUVAT]

Tyynyt ja tyynyt ovat yksi eniten käytetty koriste käsitöitä, ja nämä pienet esineet ovat paitsi hyödyllinen ja yksinkertaisia ​​suorittaa, mutta myös auttaa meitä antamaan tilaa tai huonetta, että henkilökohtainen kosketus, että haluamme. osoitamme askel askeleelta ja eniten ideoita tehdä oman DIY tyynyt niin päästät luovuutesi.

Askel askeleelta

Kehitetään tyyny tyhjästä on todella helppo. Joten vain leikata kaksi kappaletta valkoista kangasta samankokoisia, ottaen huomioon lopullisessa mittasuhteet. Harsi reunat yhtä lukuun ottamatta pieni aukko, johon tuo ne missä täyte. Täytä tyyny sienellä tai materiaalin haluat ja harsi puuttuva osa teitä. Ja vain ohi ompelukone niin että se on valmis.

Tietenkin, hauska osa tulee, kun annamme mielikuvituksesi lentää ja tehdä tuppi omaperäisimmistä. Voit tehdä tämän, lyhyt kaksi kangasta pari senttimetriä suurempi kuin edellisen toimenpiteen ja koristella kuin haluat. Kun olet valmis, ja voit baste kolme puolin kankaan sisällä ja kulkevat läpi ompelukone. Heittää vetoketju puuttuvat reunalla, flip ja anna tyyny olet tehnyt aiemmin. Ja voila!

tyyny sydän

Tahansa päivä on hyvä aika kertoa jollekin, että rakastat häntä ja antaa hänelle tyyny sydämenmuotoinen Se on kaunis tapa tehdä se. Täytyy vain leikkaamaan kangasta sydämenmuotoinen pikemminkin kuin neliön ja samaa menettelyä noudattaen. Voit myös lisätä Nimen tai kuvan että te edustatte.

leimaamalla pad

Jos sinulla on vanha tyyny ja haluat käyttää sitä, ihanteellinen että Estampes mukava lauseen tai piirros. Voit tehdä tämän, tee suunnittelu paperilla ja välitä se asetaatti arkki, leikkaamiseen alueilla, joilla haluat muste syöttää. Kiinteät asetaatin tyyny nauhan ja näyttää leimaamalla sen kanssa sienellä kangas maali. Kun valmis, varovasti ja anna kuivua asetaatti. Se näyttää kauniilta!

turvavyötyynyyn

Jos haluat tehdä mukava lahja lapselle tai muuta lasta, mukautetun tyyny rakastaa. Yksi vaihtoehdoista valitaan sisällytti hänen nimensä tavallinen värillinen kankaalla. Voit tehdä tämän, voit leikata kirjeitä kuvioidut kankaat että on paljon hauskempaa, tai vain Bordalo kärsivällisesti. Voit käyttää tätä samaa tekniikkaa lisätä piirustukset eläinten tai niiden suosikki sarjakuvahahmoja.

On toinen paljon enemmän koulutus- valinta, ja on yhdistetty tuntui numerot 1-12 ja kaksi kahvat käännä tyyny aito katsella. Et voi käyttää sitä vain nukkua, mutta oppia kertomaan kerran muutaman päivän.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة