DIY Ideat: Maa Verhot askel [KUVAT]

Maa Verhot: Miten tehdä verhot vaiheeseen. Haluatko kunnostaa kotiisi? sitten selitämme askel askeleelta, miten tehdä omia verhot maalainen olohuoneeseesi, keittiöön tai makuuhuoneeseen.

Verhot ovat olennainen osa kaikkia kodin riippumatta tyyliisi. On olemassa monia malleja, mutta varmasti maalaismainen tyyli sopii lämmin ilmasto. Itse asiassa maan tyyliin verhot, kiitos sen yksinkertaisuus ja hienostuneisuutta, pystyvät uudestaan ​​romanttinen ja nostalginen tunnelma par. Jos haluat tietää, miten tehdä verhot maahan älä missaa seuraavat suositukset.

tarvikkeet: Ompelukone, lanka, nauha ja kangas.

Mittaa ikkuna. Sitten kaksinkertaistaa leveys löytää kangasta tarvitset. Nyt on aika ostaa kangasta verhot maan tyyliin.

Leikataan verhot ja hame. Jos kangas ei ole tarpeeksi pitkä pitkään pala hame, ommella kahteen yhtä suureen osaan liittyi keskeltä. Huomaa, että kun ripustaa verhot, sinun pitäisi nähdä sauma takia kerätä ja lennon.

Niin se on aika taittaa reunat verho paneelien kankaaseen ainakin 0,5 cm. Tee sauma ympäri paneeli. Näin voit pitää kankaan ilman Rispaantumisen. Reunalla missä helma sijoittaa, käännä kangasta jälleen noin 2,5 senttimetriä.

Kytke yläpaneelin verhon sisäsivua kohti kankaan noin 6 cm ja kiinnitä se noin nastat. Tämä on alue, jonka läpi tanko liukuu. Tee sauma oikealle puolelle kankaan. Toista tämä vaihe muissa paneelissa.

Oletko pannut merkille nämä ohjeet? Kun tiedät miten tehdä verhot olohuoneessa tai makuuhuoneessa, Piristää tämän hauskaa toimintaa korjaustöissä.

Jos olet nauttinut tämän tehtävän ompelu älä missaa seuraavat toimet oppia neuloa aloittelijoille, villainen huivi tai hattu värillinen virkkaa muun käsitöitä DIY.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 49 =


Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo