Virvokkeita levyt ranneketta: Opi tekemään niitä vaihe vaiheelta [KUVAT]

Virvokkeita levyt ranneketta: Opi tekemään niitä vaihe vaiheelta. kierrätys, säästö- ja muoti yhdessä täydennys. Mitä muuta voi toivoa? Rannekkeita sormuksia valmistettu sooda tölkit ovat ansainneet erityinen paikka keskuudessa lisävarusteita tällä kaudella. Kiitos heille uusimmat tiedot ei enää riidellyt taskussa ja ei edes tarvitse lähteä kotiin saada yksi näistä rannekkeet niin hyvin sovi mihinkään rento näyttää. Joten ne on helppo. Noudattaa näitä ohjeita.

Materiaalit tarvitse ovat noin 20 tai 25 rengasta (vaihtelee halutun koon), joita löytyy yläosassa tölkkien tahansa virvoitusjuoma, satiinirusetti (yhden metrin pituus) ja juuri yli neljännes tunti.

  1. Kertainen silmukan puoli ja laittaa kummastakin päästä reikään renkaan tölkin. Meidän on tehtävä ylhäältä alas ja on tärkeää, ettei heittää loppuun asti päät sitoa rannekkeen, kun se on valmis.
  2. Saada toinen rengas ja aseta se jonka takana olimme ja siirretty puoliväliin. Esittelemme silmukan päistä, tällä kertaa alhaalta ylöspäin, läpi muodostettujen reikien välillä.
  3. Seuraavat rengas sijoitettu toisen yläpuolelle, ja kiinnitetty ensikierron, ylhäältä alas, silmukka muodostetaan läpireikiä.
  4. Olemme toista prosessi muun renkaita, kunnes olet halutun pituiseksi.

Olet tehnyt rannekkeen!

Jos haluat antaa oman rannekkeen ilman muuta hienostunut Voit yhdistää sen muihin tekniikoihin, kuten virkkaa tai käyttää yksinkertaisia ​​temppuja kuten lisäämällä nappia toisessa tai molemmissa päissä, käyttäen kuviollinen solmio tai käyttöä, yhden sijasta, kaksi silmukkaa erivärisiä. Voit myös valita korvata silmukka nahkahihnoista ja sulje rannekkeen metallikoukuilla eikä solmu.

Victoria Beckham, Britney Spears, Kim Kardashian... ja jopa Lady Gaga on julkaissut oman linjan vaatteita ja asusteita. Yrität. Tämä on mahdollisuus tulla oma suunnittelija.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 33


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer