Felt koristeet hiukset askel askeleelta: kauniita ja omaperäisiä [KUVAT]

Miten tehdä huovasta koristeita hiusten. Älä missaa seuraavia opetusohjelmia sonditehtaan oppii tekemään tuntui tiaras, hiukset bändejä, solmiot ja muut hiukset tarvikkeet hiukset.

Making siteet huopa, askel askeleelta

Ensimmäinen, leikattu pala huopa 10&# 215, 1,2 cm. Leikataan toisen palan huopa 3,7&# 215, 1,2 cm. Sitten soveltaa huomioon koko jyvän maissi kuuma lyhyt pää huovan liimanauha 10 cm. Päällekkäisiä päät, mutta enintään 1,2 cm. tehdä huoparenkaineen.

Nyt laajentaa rengas leveys ja päällekkäisiä puolella. Litistää rengas niin, että se laskostuu puoli pöytää vasten.

Nyt sinun on haettava selvitys kuumaliimalla on päällekkäinen osa laajennetun huovan. Hän vetää irti oleva pää pätkä huopa etuosan ympäri taitettu renkaan. Paina lyhyt pää liimaan turvata kappaletta silmukka.

Lopuksi liimaa tilin alareunassa silmukan. Paina silmukka päälle hiusneulan ja olet tuntenut valmis keula.

Coleteros tunsi, miten

Ensin on tehdä kuvio, jolla menet töihin, tällä kertaa olemme valinneet kukka. Kukka piireissä voi suorittaa niitä suun lasi. Kun olet leikata sinun täytyy antaa reuna oikea tapa saada ympyrä. Sitten leikata luoda kierre ympyrä. Kuten olet tehnyt reuna täytyy sama toistetaan kanssa kierre kunnes aalto.

Nyt sinun täytyy aloittaa ompelun. Ensimmäinen, jatka ompelua päässä spiraalin. Keskustassa voit lisätä kirkas huomautuksen erottua. Nojalla tuuli kierre täytyy silmukkaa ympäri taakse kukka tuntui loppuun kierre. Kun olet suorittanut asettamasta pala vihreä huopa takana piilottaa silmukkaa. Kun kyseessä on vihreä huopa sinun pitäisi antaa neljä silmukkaa keskustasta ulospäin muodostamaan neljän lehtiä kukan.

Lopuksi on vielä kiinnittää kuminauha. Jos se olisi sijoitettu kukka metalliklipsi piilottaa leike. Voit tehdä tämän, jolloin kukka ommeltu silmukkaa päissä leikkeen.

Ja luettelette scrunchie Felt muotoinen kukka.

Huopa diadems, askel askeleelta

Luoda näitä kruunua tuntui tarvitsevat malleja erikokoisia kukka siluetti. Seuraavaksi värillinen tuntui, aguaje ja langan väri mukaan huovan, painike, joka yhdistää liimapistoolilla ja vuorattu panta.

Ensimmäinen, seuraten valo- ja kiinteyttää. Jollei malleja huovan neulalla ja cálcalas. Muista jäljittää kaksi suurinta malleja kahdesti ja toinen vain kerran. Sitten leikkaa irti.

Nyt sinun täytyy liittää leikkaukset, mutta ennen sijoitettu allekkain suurimmasta pienimpään koon valita suunnittelun että haluamme. Kun sinulla on jo unopégalos kanssa liimapistoolilla paitsi pienimmässä tuotteen joudut lähtemään mielipuolinen.

Ompele lopuksi painiketta pala tuntui olet jättänyt mielipuolinen ja liitä loput kukka silikonilla.

Sitten Uniklubi ja kulkee neula ja lanka ommel vuori panta korkeutta haluat. Jälkeen pisto takana kukka, kiinnitä se panta. Lopuksi liittää kukan diademada silmukkaa tangon ympärille panta ja kulkee neula takaosan kautta kukan, jotta se ei liiku.

Etsit enemmän ideoita koristeet tuntui? Älä missaa seuraavia malleja Huopa joulukoristeita ja hyödyntämällä joulunajan oppia tekemään näitä kotitekoisia joulukoristeet, joulukoristeita käpyjä ja koristeet joulukuusi omaleimaisin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 11


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة