Laukut pehmeät lakanat: Miten [KUVAT]

Laukut pehmeät lakanat: Miten. Ne ovat viimeiset katumuotia. käsilaukut, ranneketta, vyöt, portfoliot, uusi korujäljitelmät valmistettu kierrätysmateriaaleista: Levyt virvoitusjuomia. On itsestään paljon rahaa tai viettää paljon aikaa hieman mielikuvitusta ja muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä kuka tahansa voi käyttää yhtä lisäravinteet He ottavat enemmän tänä vuonna. On kauppoja, jotka myyvät niitä, mutta aina löytää sen palkitsevampaa ja hauskaa, jos teet sen, kuka tietää, ehkä pukeutua suunnittelija sisälläsi.

Haluavat tehdä rannerenkaita, olennaiset raaka ovat metallirenkaat He löysivät sooda tölkit. Ne ovat enimmäkseen hopeanharmaa mutta myös kullanvärinen tai jopa sininen. Voit sekoittaa molemmat värit ja saada paljon silmiinpistävää kuvio. Toinen vaihtoehto on maalata kukin levy kynsilakka, Se vaatii enemmän aikaa, mutta laukut näyttävät kuin ne olisivat sellaisia, jotka suuryrityksessä.

että Luo oma malli te toimi seuraavasti:

  • Tarvittavat työkalut ovat: noin 200 arkkia (koosta riippuen haluat antaa pussiin) kangas tehdä vuori, kierre tai villa, sulkeminen tai vetoketju, ompeluneulat ja nastat.
  • Ensimmäinen asia tehdä, on valmistautua vuori ja ommella hänet viiluja. Voit tehdä tämän kahdella tavalla:
    1. Ompele ne vierekkäin ilman päällekkäin ratsastaa.
    2. Ensimmäinen rivi on tehdä yksinkertaisesti asettamalla levy vierekkäin, ja seuraavalle riville, mutta päällekkäin on puoli edellisen rivin.
  • Kun sinulla on kaikki sisäkankaan ja ommeltu laukku vuorattu levyt, antaa sille muodon haluamme, vetoketjulla tai sulkemisesta olemme valinneet lisätään.
  • On enemmän tapoja luoda erilaisia ​​malleja. Niitä voidaan käyttää värillinen nauhoja sotkea levyt, kuten tehdään ranneketta.
  • Toinen vaihtoehto on liittyä niihin villan tai langan avulla virkkaa pistettä tai Macrame, vaikka sitä voidaan käyttää ristipisto tai piste ketju. Tätä varten voit kiivetä päällekkäin muiden, meidän makuun, saada yhteyspisteet liiton. Saat anna taskussa erittäin tyylikäs tyyli.

Älä epäröi ja rohkaista teitä luoda oman muodin mukaisesti. Luot suuntaus, Kuten he tekivät Olsenin kaksoset ja hänen uusi kokoelma laukkuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة