Ideoita tehdä kangaskassit, yksinkertainen ja alkuperäinen


  Kuinka tehdä kangaskassi? Lisäksi käytännön, ne eivät mene pois muodista. Kangaskassit ovat ihanteellisia täydennys kesäkuukausina, sekä mennä altaaseen tai rannalla, kävely tai lämpiminä iltoina. Ja jos voit myös muokata niitä hieman taitoa ja luovuus, saat omaperäisimmistä käsilaukkuja. Katsotaan sitten joitakin hyödyllisiä vinkkejä toteuttaa ja luoda omia kangaskassit yksinkertaisella tavalla.

  1. Teippipussit

  Virkkaa Sisustus pussit (numero 10) nauhat on helppoa, tarvitsemme sakset, magneettinen napit ja nauha väri, että haluamme ja ommella pussin ympäri, alapuolella kahva. Jos uskallat virkkaus, Voit myös kutoa omia luomuksia näyttää enemmän tyylikäs laukkuja.

  2. Furoshiki

  Japanin Art furoshiki Se on luoda käsilaukut nenäliinat eri värejä. Omaperäinen ja luova tekniikka, jossa solmua tehty huivi itse vaihda neula ja lanka. Luova idea eri ulkoasua päivittäin huivit eri malleja ja kokoja, ja joka antaa uusi mahdollisuus pussiin.

  3. T

  Tee se laukku vanha T? Kyllä, se on mahdollista, mitä sinun tarvitsee vain sakset, kynän ja värikäs koristeet haluat. Luova kierrätys idea antaa sinulle toisen mahdollisuuden, että paidan olet jättänyt unohtanut alareunassa kaapista. Yllättävä ja alkuperäinen. Ompelu sivut ja pohja, ja jättää avoimeksi kaulan.

  4. Patterns

  Auttaa, voimme käyttää kuvioita tehdä kangaskassit paljon yksinkertaisemmin. Voimme valita haluamasi kokoinen, ja jos päätämme valkoinen kangas, voimme käyttää maalata tai koristella grafiikalla että haluamme. Meidän täytyy vain kangasta markkereita kaapata suunnitteluun olemme valinneet. Alkuperäisen idean.

  5. Virkkaa

  Jos sinulla on taitavasti pistettä, Mikä olisi parempi idea tehdä melko virkkaa laukku alkuperäisen suunnittelun. Voimme tehdä mukava laukku virkkaus, keskisuurten virkattu ruffled. Hyvä asia näistä pussit on, että ne eivät koskaan mene pois muodista. Voimme valita kutoa pussi yhtä väriä, tai jopa vedonlyönti yhdistelmä sävyjä.

  6. Tilkkutäkki

  Tekniikka, joka muuttuu kovaksi ja voimme toteuttaa tehdä pusseja erivärisillä kankaita tai piirroksia. Tekniikkaa kierrättää kangas tähteet, muunnetaan alkuperäisen mosaiikit. Laita palat yhteen kuin palapeli, ja ommella. Ja kahvat, vetoketjut käyttää tällaista väriä tai kangas nauhat.

  7. käsilaukku

  käsilaukku Se on täydellinen täydennys tietyissä tilanteissa ja erityisesti juhlavaatteita. Pieni pussi minimalistisesta mutta erittäin kiinnostavaa. Käsilaukut on oltava jäykkä, koristeltu yksityiskohtia, joita haluamme. Tilaisuutta käyttää kuviolla.

  8. Valkoinen helmet ompelu

  Haluatko antaa toinen mahdollisuus, että laukku olet kaapissa? Reinventing täydennys on yksinkertainen. Tässä tapauksessa voimme käyttää valkoiset helmet ommellaan neulalla ja langalla ja levitetään sitten pussiin kuumaliimalla. Omaperäinen ja luova tapa kierrättää. Vanhanaikainen käsilaukun voi tulla täydentää tyylikkäin.

  9. Sequins

  paljetteja Ne ovat ihanteellinen tapa antaa erilaisen tuntuman pussiin ja löydämme tylsä ​​tai vanhanaikainen vaihtoehto, mutta on edelleen hyvässä kunnossa. Paljetteja lisätä ripaus fantasiaa ja se sopii erinomaisesti kulumista tietyissä tilanteissa, jopa yöllä. Ennen karkottaa laatikko pussi, yrittää antaa sille yrittää.

  10. Hanging

  Pienellä pikkuseikka riippuva, voimme tehdä itse, voimme saada pussiin näyttää erilaiselta. Voimme tehdä niitä eri tavoin, ja niitä pieniä kohteita, jotka haluamme, sitten roikkua kahvoja, soljet tai sulkemisesta. Tiedot joiden tarkoituksena on antaa persoonallisuutta meidän suosikki pussit. Voit ripustaa pieniä paloja, jotka ovat valinneet lapsia tai ystävillesi.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  75 − = 70


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer