Making tantrinen hieronta kumppani

Tantric hieronta on eräänlainen hieronta, joka pyrkii herättämään muistisolun kehon tuntea mielihyvää Inmes saaja ihon läpi herkkyyttä ja henkinen kosketuksissa toisen henkilön. Tietäen tämän tyyppinen hieronta käytäntö, parantaa sukupuoli ja lisää eksoottisen silauksen suhteeseen pari. Tässä näemme tärkeimmistä tekijöistä, joten voit harjoitella tantrinen hieronta kumppani tehdä tavoitella tähtiä.

Miten antaa tantrinen hieronta parisuhteelle?

1. Ensimmäinen asia, sinun täytyy tehdä ennen harjoitellaan tämän tyyppinen hieronta on valmistella ympäristö. Etsitkö huone, joka on mukava ja koristella jotta päättelee rauha ja rentoutumista joka kolkassa. Voit tehdä tämän, voit käyttää tuoksukynttilät, musiikkia meditaatio, tai joidenkin silkki lakanat ja pehmeä materiaali kaikkea mitä voi ajatella tehdä kumppani tuntuu mahdollisimman mukava.

2. Kun olet paras mahdollinen ilmaston sinun täytyy riisua molemmat niin että ihon herkkyyttä voi esiintyä välillä elimissä.

3. Kun kumppani makaa sängyllä tai pinnalla missä mennään antaa hierontaa, Laita itsesi istuu vastapäätä häntä, niin, että sukupuolielimiä osoittaa hänen kasvonsa ja alkaa hieroa kehon ulottui hänen kaikki ruumiinosat alkaen jaloista ja päätyen loppuun kaulan ja pään.

On tärkeää, että löydät vaikka hierovat ääriin pää, nojaat kehon yli hänen on tuntuma ihoa herättää taianomainen tunne tantran.

4. Älä kiirehdi, sen tekee rakkaudella omistautuminen ja mikä tärkeintä eivät käytännössä seksiä aikana hieronta, Tantra pohja on voitava kestämään seksuaalinen halu estää sitä hallitsevat meitä ja irtautua runsaasti ennen yhdynnän tunne.

Edut tantran hieronta

Tantric hieronta ei ainoastaan johtaa kiihdyksissä etuoikeutettu mutta se vaatii myös paljon etuja elimistöön.

Se auttaa parantamaan ihon kuntoa ja mielialaa, erityisen hyvä hoitoon hajoamisen tai masennustilan. Se voi myös auttaa Myös aineenvaihdunta ruokaa jotka yleensä eivät yleensä siedä helposti, mikä parantaa meidän ruoansulatusta ja vähentää riski olosuhteisiin liittyvät ruoansulatuskanavan, kuten gastroesofageaalinen refluksi tai närästystä.

Tärkeyttä tantran hieronta

Riippumatta siitä, miksi päätät antaa hieronnasta kumppanisi, sinun pitäisi huomata, että hieronnat ovat yleensä jotain tärkeää ei pidä unohtaa ja ne on harjoiteltu säännöllisesti läheistä kosketusta ihon, parantaa merkittävästi osasyyllinen pari ja viestintää keskenään.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 53


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة