Rakkauskirje Ludwig van Beethovenin

Rakkauskirje Ludwig van Beethovenin. "Aina sinun, aina minun, aina meidän," tämä ilmaus tuttuja? se on yksi kauneimmista rakkauden sanoja ja on kirjoittanut Beethovenin, haluatteko tietää koko kirjeen?

Sarjasta myöhemmin elokuvat "Sex and the City" sekä näyttää päähenkilöiden, olkaamme muita matkamuistoja yhtä kalliin rakkauskirjeitä lähetetään Mr. Big Carrie ensimmäisessä elokuvassa, jossa yksi kuuluisimmista lauseita on "Aina sinun, aina minun, aina meidän".

"Hyvää huomenta, 7. heinäkuuta Vaikka vielä sängyssä, ajatukseni teille, Immortal Rakkaani, ensin iloisesti, niin se valitettavasti, odottaa kuulla jos kohtalo kuulee meitä vai ei. En vain voi täysin elää kanssasi ja jos et halua mitään. Kyllä, olen päättänyt vaellella, niin kauas, kunnes voin lentää kädet ja sanoa, että olen todella kotona teille, ja se voi lähettää sieluni kääritty voit maahan alkoholijuomia. Kyllä, valitettavasti, että täytyy olla sitä. Aiotteko olla hillitty ja varovainen, koska tiedät minun uskollisuutta sinulle? A ei lisää omistaa sydämeni, ei koskaan, ei koskaan. Voi luoja! Miksi yksi on erotettava joku rakastat niin paljon? Sekä elämäni on nyt kurjaa elämää. Rakkautesi tekee minut heti onnellisin ja unhappiest miehiä. Tässä iässä Tarvitsen rauhallista ja vakaata elämää, joka voi esiintyä suhdettamme? enkelini, juuri kertonut minulle, että auto postittaa päivittäin, suljen kirjeen kerran, joten voit jo saada. Rauhoitu, vain rauhallinen huomioon olemassaolomme voimme saavuttaa tarkoitus elää yhdessä. Rauhoitu, rakasta minua, tänään, eilen, mitä kaipuu kyyneleet sinulle, sinä, sinä, elämäni, kaikki, hyvästi. Jatkuu rakastamiseni koskaan väärinarviointia uskollinen sydän rakkaimman. Aina sinun ikuisesti kaivoksen ikuisesti meidän. "

Voit lukea Täydellinen rakkauskirjeitä Ludwig van Beethoven hänen rakkaan kirjoja tai sivustoja, mutta sinun pitäisi tietää, että nämä herkkä ja romanttinen sanoja muusikko, ei nähnyt valoa vasta kuoleman jälkeen, mutta aika on asettanut ne paikoilleen välillä romanttisin rakkauskirjeitä historian, Älä kerro minulle mitään!

On lyhyitä runoja rakkaudesta, pitkä, runoja tai kirjoituksia, vaan rakkauskirje Ludwig van Beethovenin harvat saavat yhtäläiset. siksi Jos olet rakastunut ja en tiedä miten ilmaista tunteita, olemme varmoja, että näillä sanoilla voi sanoa kaiken etsit, samoin Mr. Big, eikö?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 30


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo