Mikä on emotionaalinen liitetiedostona tai emotionaalinen liitetiedoston?

Emotionaalinen tai affektiivinen kiinnitys on vain vakava riippuvuus pari. Kerromme, miten voit havaita jos kärsit ja mitä tehdä eroon. Tällaiset ongelmat eivät ole osa tervettä suhdetta, kun kaikki, ei riippuvuus On hyvä, vaikka rakkaus elämäsi.

Miten havaita liitetiedoston

Emotionaalinen tai affektiivinen liitetiedoston Se ei ole rakkautta. Se on ongelma riippuvuus toinen henkilö. The 'liitteenä' jättää syrjään omasta elämästään, persoonallisuus, makuun, ystäväsi ... seurata toinen henkilö kaikessa mitä teet. Joskus se on piiloutuvat ihastus tai merkin, mutta syvällä sisimmässään tietää enemmän kuin tehdä sinut onnelliseksi, tämä suhde ei auta paljon kasvamaan.

Liitetiedosto on peräisin äärimmäinen pelko menettää toisen henkilön, jäädä yksin ilman rakkautta. On normaalia, että meillä kaikilla on tarve tuntea rakastettu pari, mutta kun on liitetiedosto, tämä muuttuu lähes pakkomielle. Mitä nämä ihmiset eivät ymmärrä, että se tapa he ovat menettäneet itsensä, jotain paljon tärkeämpää, ei ole epäilystäkään.

Luuletko, voit olla kärsimystä tapauksessa tunnesiteistä? Tarkista tilan itsetunto. Kaikki mitä teet riippuu kumppanin? Onko sinulla ystäviä? ¿Harrastukset? O Olet jättänyt kaiken olla kyseisen henkilön kanssa niin kauan kuin mahdollista. Analysoi kaikki nämä tilanteet ja selvittää, jos olet valmis juuttunut huono suhde.

Jotkut oireet tunnesiteistä voi myös olla: Jos jokainen kerta hän on väärässä jotain, puolustatte sitä muille, jos talk kumppani että elämäsi ja projekteja, jos olet jättänyt pois jotain rakastit tehdä, jos sinusta tuntuu, että suurimman osan ajasta pyörii hänen ympärillään, jos valehdella itse kerrotaan, että kaikki on hyvin, mutta tuntuu hermostunut paljon aikaa. Ja varsinkin jos rakkautesi eivät tuota rauhallinen, ellei hermostuneisuus.

Miten ratkaista ongelma

On parasta turvautua ammattiapua, psykoterapeutti, varmista, mitä sinulle tapahtuu. Hän vastaa opastaa ongelman marcarte ja ohjeita on noudatettava varten korjata. Kuitenkin tässä olet joukon vihjeitä aloittaa työt heti:

  1. Ongelman tunnistaminen: ensimmäinen askel ja olet antanut. Olette voineet ymmärtää että jotain oli vialla joko elämässäsi tai teidän suhteeseen ja olet saanut työskennellä. Hyvin tehty!
  2. Ole tietoinen uhri: ajatella mitä kaikkea olet tehnyt kyseisen henkilön vaikka sinulle ennakkoluuloinen tai et halua niitä. Jos haluat, voit tehdä lista, niin sinulla on parempi näkökulma.
  3. Paranna itsetunto: mitään parempaa aloittaa quererte uudelleen itse kohdata ongelmia.
  4. Hetkeksi yksin: koska olet riippuvainen emotionaalisesti kumppani on parasta, että annat aikaa teidän suhdetta, ja jos haluat ottaa sen jälleen, kun saat takaisin on itse. Sinun on opittava olla yksin tuntemaan sinut paremmin ja oppia olemaan riippumattomia.
  5. Lukemat aiheesta: suosittelemme tietää näistä asioista, on monia kuuluisia kirjoittajat, jotka voivat auttaa sinua ymmärtämään teitä ja alkaa voittaa ongelman. Tietenkin me käsitellään aihetta perusteellisesti täällä häntä tänään, jotta kaikkein paremmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 48 =


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron