Poikaystäväni on neitsyt: Vinkkejä selviytyä

Nykyään useimmat ihmiset ovat tottuneet seksin suhteellisen nuorena Useimmissa tapauksissa, vaikka sinänsä on nyt puberteetti aikaisemmin kuin koskaan. Siksi sama kuin ajatus ottaa neitsyt pari Pääset pelästyttää, mutta tosiasia on, että ei pitäisi olla ongelma Jos tilanne on edessään kunnolla.

selviytyminen vihjeitä

Silloin me detallarte joitakin vinkkejä kannattaa pitää mielessä tilanteen korjaamiseksi ja voit molemmat voittaa tämän vaiheen kuvasuhteen kaikki luonnolliset ja miellyttävä, niin että se tulee arvokas muisto molemmille:

kärsivällisyys

Yksi keskeisistä tekijöistä ylläpitämisessä suhde jonkun kanssa, joka ei ole vielä aloitettu seksiin, juuri kärsivällinen siitä. Vältä paineistamaan häntä tällä tavalla tunnet olosi mukavaksi ja paljon helpompi pohtia ajatusta seksiä lyhyellä aikavälillä. Tärkeintä tuntuu olet vieressä riippumatta heidän asemastaan, mikä rikkoo turhautumista saatat tuntea siitä nähdään joku, hänen kokemattomuus, ajatella et välttämättä pysty miellyttämään.

kunnioittaminen

Jos päätös pitää neitsyys on mitään uskonnollista tai moraalista alkuperää, sinun täytyy näyttää kunnioitusta. Oleellista on, että hän on se, joka päättää Vapaamuotoiset tauko tässä tilanteessa, koska muuten, jos sitä ei syntynyt vapauden ja halu päätös, kokemus Se ei voi olla hyvin palkitsevaa ja jopa luoda enemmän ongelmia tulevaisuudessa. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että vain voi yhdistää ajatus seksiä kanssasi.

rikoskumppanuus

Kun olet päättänyt suhteita on erittäin tärkeää alustavat hoito, koska he tuntevat sekaantuneet tilanteeseen. Sinun on myös keskityttävä lietsoa halunsa, tekee mitä pidät eniten, ja jännittävää suuremmassa määrin kuin muita suhteita, joissa pojan jos hän olisi jo seksuaalisesti perintö. Muistuttaa kuka olet, henkilö, joka haluaa ovat viettäneet niin paljon hyviä aikoja, ja että seksi se on vain yksi tapa ilmaista rakkautta tunnet. Jos sinulla on myös ensimmäinen kerta, kun nukkua yhdessä valmis tekemään hyvin. Riippuen siitä, miten sitä mieltä, että toiveesi olet ensimmäinen ne lisäävät ja pian tulee kuluneeksi tässä vaiheessa voi yhteyden intiimimpi mahdollisella tasolla.

neitsyys ei pitäisi olla kuitenkaan tekijä valitessaan kumppanit, jos kaveri todella syytä sinun täytyy ymmärtää ja auttaa tehostamaan jotain yhtä tärkeää kuin sukupuoli. Jotain positiivista ulos tilanteesta on se, että on ensimmäinen henkilö, joka tietää, että seksuaalisen areenalla, aina on sidos saattaa olla erikoinen. Osuma allas ja jos kaikki menee hyvin, kuka tietää, ehkä pian tarvitsevat näitä vinkkejä tehdä hyvän ensivaikutelman teidän appivanhemmat!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 46 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة