8 syyt, miksi miehet eivät uskalla rakastua


  8 syyt, miksi miehet eivät uskalla rakastua. Sitä kutsutaan philofobia, on pelko rakkauden, joka vaikuttaa kaiken ikäisten miesten, erityisesti niille, joilla on työelämä jo kehitetty.

  Mutta rakkaus ei tunne vikoja ja joskus me rakastui henkilö me vähiten odottaa. Muina aikoina on merkitty Ei voittamaan pelkonsa täysin juuret lapsuus. Mutta naiset eivät halua prinssi.

  1. kontrollin menettämisen pelko

  Sitä sovelletaan kaikkiin ihmisten, erityisesti niille, jotka ovat tottuneet suora tai hallita kaikkia liikkeitä, vaikka työpaikalla. Rakkaus ei ymmärrä tilauksia ja täytäntöönpano on vaikeasti, arvaamaton ja liittyy joitakin ponnistus.

  2. menettämisen pelko vapaus

  Mutta on niitä, jotka pelkäävät rakastuminen menettämisen pelossa vapautta. Ja että on osoitettu, että miehet ovat helpommin rakastua ja sanoa rakastan sinua useammin.

  3. Pelko reliving kivusta

  Ei voida myöskään unohtaa tuskallinen menneisyys joka on asunut ja voi taas koputtaa Yllättävin hetkiä, kuten tavatessaan henkilö, joka voisi rakastaa. On pelkää, että eivät kärsi naisten lisäksi myös miehiä.

  4. Pelko liittyä toisen henkilön

  mies ego Se on aiheena keskustelu näistä asioista, koska tiedot ego on huolissaan, miehet ovat lyömätön. Siksi tulee pelko niistä tuloaan joku muu, kuin jos ne evätään erittäin tärkeä osa sinua. Niiden olisi voittaa tämän esteen vähitellen.

  5. pelko osoittaa heikko

  mennessä kulttuurisista syistä, naiset ovat aina todennäköisemmin näyttää heikko puoli, surra julkisesti, näyttää tunteita ja yleensä ilmaista tunteitaan helpommin. Kääntäen miehet ovat tottuneet arkkityyppi vahvana ja lataaminen ei koskaan haavoittuvia.

  6. muutoksen pelkoa

  Mitä naiset, miehet käsittelevät Henkilökohtainen muutokset jäykkyys, mieluummin jäädä ankkuroitu perinteet, jotka pyrkivät privilegiarles. Tämä näennäisesti turvasatama maailmassa rajoitettu tunnepuolesta, mikä tekee niistä haluttomia rakastaa.

  7. pelko osoittaa niiden pahin puoli

  Toinen tärkeimmistä asioista on, että miehet pelkäävät näyttää pahin puolella. Ja on, että rakkaus, Teeskentely on hyvin monimutkainen ja lopulta jättää meidän todellinen itse, etenkin huonoina päivinä. Se saa heidät tuntemaan heikompi rakastava maa.

  8. pelko hylkäämisestä

  On pelko, joka vaikuttaa sekä miehiä että naisia, yleensä johtuu suhde vanhempiin lapsuudessa. Lapsi, joka on tuntenut peittäneet vanhempien luvut ovat yleensä suuremmat pelko hylkäämisestä ja hylkäämisen. Ja sen seurauksena se haluaa välttää rakkauden suhteet.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 3


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico