kuivatut viikunat: Hyvä luita ja verenpaineen

kuivatut viikunat: Hyvä luita ja verenpaineen. Kuivatut viikunat on luonnollinen makupala ja cocktail ravinteet, vitamiinien ja kivennäisaineiden (erityisesti kalsium ja magnesium). Kuviot sisältävät tasapainoinen ruokavalio on meidän varmuus siitä, että otamme ravitsevaa ruokaa, terve ja muutamalla terveyshyötyjä. Se ei ole vain hyvä liittolainen meidän luut, se myös auttaa meitä estämään virtapiikit, ja naisten osalta, lievittää kuukautisia edeltävä oireyhtymä.

Että sokeripitoisuus tämän luonnon hoitoon kulutus Sen pitäisi olla kohtuullinen, mutta sulje pois kuivattuja viikunoita meidän ruokavaliosta jätämme ilman maistelua sen erityinen maku ja korkea ravintoarvo, samanlainen päivämääriä. Erityisesti arvostettu sen sisällöstä kalsiumia ja magnesiumia, kuivattiin kuva sisältää myös vitamiinit, antioksidantteja ja kuitu. Cocktail ravintoaineet, piiloutuu sen tyypillisen maku, ihanteellinen niinä hetkinä kun tunnemme kosketuksen makea ruokavaliota.

Jos sinulla on korkea verenpaine, kuivat kuva on ruoka pidettävä sen osuus kalium. Tässä tapauksessa voimme lisätä 1-2 viikunoita aamiaismurot. Ne ovat myös mahdollisuus syödä voileipä (viikunat juusto).

Ne eivät ole ainoita etuja terveydelle kuivaa kuva Täten kuva voi myös auttaa rauhoittaa kipeä kurkku ja yskä. Tässä tapauksessa se on luonnollinen jälkeen saatu siirappi murskaus viikunat, keitetty lasin vettä, hunajaa ja sitruunamehua.

Kuviot ovat myös syynä laksatiivinen vaikutus. Erityisen sopivia vihannesten ruokavalion huono -ja, joka voi suosia ulkonäkö ongelmia estreñimiento-, kuivattiin kuvio on tehokas luonnollinen laksatiivinen. Magnesiumia hyvitetään lievästi laksatiivinen stimuloimalla liikkeet suolisto-. On parasta ottaa pari yksiköitä jogurtti ja esitellä viikuna leivän ruokavaliossa.

lievittää PMS

-B6 sen panos vitamiineja ja E, ja magnesium auttaa helpottaa epämukavuutta kuukautisten herkkyys rinta, joten kun on kyse nainen Se on ruokaa, että me tehdä reikä ruokavaliossa. E-vitamiinin on myös syynä toimia virkistäviä ja antikarsinogeenista.

Pieni kuivatut hedelmät ei vain auta meitä rauhoittamaan kiusaus langeta nokkimisjärjestys -bollería vähemmän terveitä teollisuudessa, esimerkiksi kun olemme heräsikin halu tehdä jotain makeaa. Vaikka onkin totta, että panos on tärkeä sokeria, lähes puolet painostaan, emme saa unohtaa, että lähtökohta terveellisen ruokavalion ja tasapainoinen On syödä kaikkea kohtuudella.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =