Kaakaopavun: Kiinteistöt ja vasta-

Häntä pidetään yhtenä ruoka sisällyttää luetteloon suloisin kiusauksia. kaakaopavut Ne eivät ole vain hetken mielijohteesta, koska se on mielenkiintoista Raportin mukaan terveyshyötyjä. Tietenkin, kuten muista elintarvikkeista, ei pitäisi tehdä kohtuuttomuus. Mikä ominaisuudet He piiloutuvat kaakaopapuja?, Ovat vasta-? Katsotaanpa tarkemmin, miten nauttia tätä ruokaa kaikkein terve mahdollista.

Kaakaopavut poimitaan Kaakaopuu, peräisin Venezuelasta. On tunnusomainen pitkänomainen muoto ja joka sisältää kymmeniä siemeniä, samanlainen kuin mantelit, kaakaojauhe ja kaakaovoi ovat peräisin. Mitkä ovat ominaisuudet kaakaopapujen?

ominaisuudet

Kaakaossa on monia suotuisia vaikutuksia ihmisten terveyteen. On totta, että tarjoavat kaloreita, mutta ne ovat myös runsaasti mineraalit ja vitamiinit. Lisäksi tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kaakaopavut ovat erityisen runsaasti antioksidantteja, polyfenolit ja flavonoidit, kilvet vaikutusta vastaan ​​vapaiden radikaalien ja ennenaikainen vanheneminen ja siksi kehittymistä vastaan ​​noin liittyvä prosessi degeneraatio (kuten syövän ja niveltulehduksen) hoitoon. Flavonoidit esimerkiksi esiintyvät myös kaakaota yli vihreää teetä ja punaviiniä.

Muiden ominaisuuksia, flavonoidit vähentää paha kolesteroli, kuten syöminen kaakao on liittolainen sydämen ja verenkiertoelimistön. Lisäksi, kuten useat tutkimukset, syö suklaata suosii tuotantoa endorfiinien, mielialan kohottamiseen ja auttaa voittamaan negatiivinen mieliala (kaakaopavuista siis antidepressanttivaikutusta). Ja lisää hyödyllisiä ominaisuuksia harkita. Näin, kaakao on ylimääräinen energianlähde torjumaan fyysinen tai psyykkinen stressi, joten on suositeltavaa sisältyy ruokavaliossa opiskelijoiden ja urheilijoita.

Kuten hänen mineraalisisältöä, kaakao sisältää magnesiumia, kuparia, rautaa ja sinkkiä. Lyhyesti, kaakao on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, on hyvä ainesosa sisällyttää makea reseptejä.

Vasta

Huolimatta monista eduista kaakaon, on tehtävä oikeita määriä, jos ne haluavat välttää mahdollisia sivuvaikutuksia. Siten esimerkiksi, sitä ei suositella käytettäväksi kärsimyksen verenpainetauti ja hermostuneisuus, koska kaakao sisältää jälkiä kofeiini jotka voivat pahentaa tilannetta. Lopuksi koska läsnäolo tanniinit, aktiivisia ainesosia supistava ominaisuuksia, saanti ei suositella käytettäväksi ummetus ja peräpukamat.

Saatat myös olla kiinnostunut 5 tapaa luopua suklaa ruokavalio ja löytää 5 elintarvikkeita, jotka ovat enemmän sokeria kuin suklaapatukan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron